Leg hvor som helst

Rør, oplev, hør, spekuler, bevæg og interager med legepanelerne som du kan kombinere lige som du ønsker.

Intet rum er for lille til at stimulere leg. Vores fritstående legepaneler passer ind overalt og er et godt supplement til enhver legeplads.

Instrumenter, håndtag, hjul og vinduer er kun nogle af de elementer som øjeblikkeligt vækker børnenes nysgerrighed og interesse. Hver enkel legeaktivitet er omhyggeligt designet med responsive og taktile detaljer for at stimulere og udvikle børns kreative, kognitive, sociale og fysiske evner

Legepanelerne fås som udgangspunkt med en til fire sektioner - indholdet af panelerne er herefter helt op til dig. Med vores KOMPAN-konfigurator bestemmer du matierale, farver, figurer og legeaktiviteter til panelerne og stolperne

Se mulighederne i videoen herunder.

TwoSidedPlay.jpg

Leg på begge sider

Alle paneler har aktiviteter på begge sider for at øge mængden af legeaktiviteter og for at få børnene til at interagere med hinanden.

AgeAppropriatePlayPanels.jpg

Alderssvarende leg

Forskellige paneler er målrettet forskellige aldersgrupper. For eksempel appellerer kryds-og-bolle-panelet til de lidt ældre børn, hvor de træner deres strategiske tænkning, når de spiller spil med regler.

MadeToLast.jpg

Lavet til at holde

Alle paneler er designed med meget holdbare materialer. Stolperne fås både i stål og Robinia-træ.