Legepladsen i Futuroscope

Forestil dig at se verden fra en luftballon

Forestil dig at se verden fra en luftballon

I den franske forlystelsespark, Futuroscope, bruger de legepladserne til at skabe sjove og spændende område i den store park med 21 attraktioner. Futuroscope er kendt for sine højteknologiske attraktioner og futuristiske bygninger, og derfor passer KOMPANs innovative legepladser perfekt ind.

I Futuroscope skal hvert område være attraktivt. Når et område er attraktivt, bliver besøgende i længere og bruger mere tid på restauranter og butikker. Derfor er der placeret en legeplads i hvert af disse områder. Alle legepladserne er tematiserede og designet i tæt samarbejde mellem KOMPAN og Futuroscopes kunstneriske afdeling for at matche temaerne i parken.

 

Legepladser der imponerer

Legepladser der imponerer

Den spektakulære og vidunderlige luftballon er en garanti for timevis af sjov og udfordrende leg for både børn og voksne. Det specialfremstillede Corocord-tårn er designet til at afspejle den populære Extraordinary Journey-attraktion, som tager sine besøgende med på en virtuel rejse rundt i verden i en luftballon. Luftballon-legepladsen giver børn lyst til at blive hængende og have det sjovt mens de træner deres muskelstyrke, balance og krydskoordineringsevner. Luftballonen fungerer som et mødested for grupper af børn. Leg i luftballonen træner børns socio-emotionelle færdigheder som samarbejde og selvregulering.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.