Garanti

 

Vi har branchens bedste garanti

warranty1.jpg

Livstidsgaranti*

Varmgalvaniserede dele

Dele i rustfrit stål 

EcoCore™ og andre HDPE-paneler

 

warranty2.jpg

15 års garanti

Dele i robinietræ

Dele i højtrykslaminat (HPL)

Dele i aluminium

warranty3.jpg

10 års garanti

TexMade™-stolper

Galvaniserede stolper med malet overflade

Malet overflade på galvaniseret stål eller aluminium

Rutsjebaner i rustfrit stål 

Elektrogalvaniserede metaldele

Støbte PP-platforme

Massive plastdele

Hule plastdele

Gennemsigtige dele i polycarbonat

Reb- og netkonstruktioner

Sibirisk lærk, fyrretræ og andre træsorter

Dele i træ-plast komposit (WPC)

warranty4.jpg

5 års garanti

Overfladebehandlet kryds-finer

Fjedre og kuglelejer

Grafisk print på gennem-sigtige polycarbonatpane-ler

Dele i beton

FLEXOTOP™ ECO- faldunderlag med nyt EPDM-toplag 

Forbindelseskugler til Galaxy

 

Warranty5.jpg

2 års garanti

Bevægelige plast- og metaldele

Gummimembraner 

Skærme og elektroniske dele

FLEXOTOP™ ECO-  faldunderlag med genan-vendt EPDM-toplag

Solafskærmnings- & solsejlløsninger

Garantidækning 

Denne garanti gælder for KOMPANs produkter i de garantiperioder, som er angivet for hver produkttype ovenfor, og med de begrænsninger, som fremgår af garantien. Garantiperioden gælder fra den dato, hvor den første kunde købte produktet. Garantien dækker kun defekter i materialer. KOMPANs ansvar i henhold til garantien er begrænset til reparation eller udskiftning af defekte produkter, uden beregning, efter KOMPANs eget skøn. Defekte elektroniske komponenter leveres og udskiftes af en autoriseret KOMPAN ICON-installatør uden beregning.

Korrekt installation og vedligeholdelse 

Garantien dækker kun, hvis KOMPANs redskaber er blevet installeret i overensstemmelse med KOMPANs instruktioner og er blevet vedligeholdt korrekt i henhold til KOMPANs vedligeholdelsesvejledning. Der skal medsendes fuld dokumentation for korrekt installation og vedligeholdelse ved alle reklamationer. Garantidækning for elektriske ICON-komponenter forudsætter, at produkterne installeres af en ICON-uddannet og -autoriseret installatør.

Garantien omfatter ikke 

Garantien dækker ikke skader forårsaget af uheld, forkert vedligeholdelse, uagtsomhed, almindeligt slid og ælde, overfladekorrosion på metaldele, misfarvede overflader og andre kosmetiske skader eller fejl på grund af forkert brug eller hærværk. Naturlige forandringer i træ over tid betragtes som kosmetiske skader og dækkes ikke.

I nærheden af vand 

Produkter, der er installeret, så de er i direkte kontakt med klor- eller saltvand (f.eks. i et badeland), eller produkter, der er installeret inden for 200 meter fra kysten, er ikke dækket af KOMPANs garanti, for så vidt angår fejl og mangler forårsaget af korrosion. Specialfremstillede redskaber (indkøbt via afdelingen for skræddersyede redskaber), forudsat at de er blevet opgraderet til korrosions-klasse C4 før levering, der er installeret inden for 200 meter fra kysten (og ikke i direkte kontakt med saltvand/saltvandssprøjt eller klorholdigt vand (f.eks. vand-lande)) er, i henhold til den gældende garantiperiode for hver redskabstype, der er angivet i den generelle garanti, kun dækket mod konstruktionsfejl forårsaget af korrosion (med undtagelse af bevægelige dele) og under ingen omstændighe-der i mere end 10 år.
Klik her for at læse mere om korrosions beskyttelse

Produkter og serviceydelser fra tredjepart 

KOMPAN leverer ikke-KOMPAN brandede produkter og installationsydelser, som udføres af autoriserede tredjepartsleverandører. Denne generelle KOMPAN garanti gælder ikke for sådanne ikke-KOMPAN brandede produkter og installationsydelser, som kan være dækket af selvstændige garantier. KOMPAN vil videregive oplysninger om sådanne garantier, hvor det er muligt.

Fragt og opmagasinering

Global transport og logistik arrangeres af speditør udvalgt af KOMPAN. Produkter/redskaber skal holdes tørre og må ikke opbevares udenfor før montering.

* KOMPANs LIVSTIDSGARANTI gælder i hele produktets levetid, indtil det afmonteres og/eller tages ud af drift. Ud over denne garanti gælder også KOMPANs almindelige vilkår og leveringsbetingelser.