Geispolsheim Sportscenter

Et samfund bliver forenet

Et samfund bliver forenet

Det store fitnessområde i Geispolsheim i Frankrig har fysiske aktiviteter til alle aldre fra teenagere til seniorer. Et sundt samfund har brug for et sundt hjerte, og det er, hvad det nye fitnessområde i Geispolsheim er - et sted, hvor folk kan mødes og træne sammen. Fitnessområdet åben design gør det perfekt til både gruppe- og selvtræning. Området er en udvidelse af det lokale sportscenter og bruges af centrets foreninger såvel som hele lokalsamfundet. 

Det nye fitnessområde er placeret langs sporet Vitaboucle. De forskellige Vitaboucle stier går gennem Strasbourg og kommunerne i Eurometropolis og er i alt 182 kilometer. Stierne bruges til at gå, løbe og cykle på. Når man bruger stierne, kan man stoppe ved fitnessområdet og træne på forhånd eller måske strække ud bagefter.

Træning for enhver smag

Træning for enhver smag

Med 600 kvadratmeter udendørs fitnessområde at boltre sig på er der noget for enhver smag. Det nye fitnessområde tilbyder et cross training område, et cardiotræningsområde, en forhindringsbane samt et street workout område. De forskellige fysiske aktiviteter gør området tilgængeligt for folk på alle fitnessniveauer.

Det store fitnessområde gør det muligt at træne alle aspekter af kroppen. Cardio-løsningen inviterer brugere til en individuel og effektiv træningssession. Udstyret kan let justeres, så brugerne får den træningsintensitet, der passer til deres fitnessniveau. Træning i cardiotræningsområdet forbedrer kardiovaskulær kondition og muskelstyrke. Fitnessområdets cross training område er ideelt til både individuel og gruppetræning. På grund af det smarte skalerbare udstyr kan brugerne deltage på deres eget niveau. Forhindringsbanen og street workout området kan bruges uafhængigt eller i kombination med cardio og cross training området. Ved at bruge noget af det forskellige udstyr får du en meget effektiv træningsform, der kombinerer de bedste aktiviteter i forskellige sportsgrene, hvilket resulterer i en mangfoldig og komplet træning.

Fysisk

Social-emotionel

Geispolsheim_horizontal3.jpg

Geispolsheim_Value.jpg

Geispolsheim-horizontal2.jpg

Dette sportscenter er et sted, hvor vi virkelig kan skabe sociale relationer. Med dette nye fitnessområde ønskede vi at tilføje nyt udstyr, så sportscenteret ville være attraktivt for alle generationer.

Sébastien Zaegel

Borgmester

Geispolsheim 

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.