GiantDomeDK.png

HVER CENTIMETER ER FYLDT MED LEG

Børns umiddelbare reaktion på Giant Dome er nysgerrighed og aktiv leg: Klatre op! Når de når toppen, belønnes de med en vidtrækkende udsigt over omgivelserne og en følelse af at have opnået noget stort.

Med masser af leg i forskellige niveauer og med mulighed for at rumme mere end 150 børn, der leger samtidig, giver Giant Dome dig en hel legeplads i en konstruktion.

Giant Dome
WowDesign.png

Design med WOW-effekt

Den unikke kombination af farver og alsidige aktiviteter skaber en ikonisk legeplads, som sætter gang i børnenes legefantasi.

SocialPlay.png

Fremmer social leg

Mødesteder opfordrer til social leg og fungerer som hvilesteder imellem de mange fysiske udfordringer.

Sunshade.png

Solskærme som tilbehør

Den skærmer for op til 88 % af solens stråler og giver en sjov følelse af at være inde i en luftballon højt oppe på himlen.

Giant Dome

Udfordringer på mange niveauer

Giant Dome passer til en bred vifte af brugere med sit udvalg af legeaktiviteter på jordniveau. Hængekøjer, kokosreb og legeskaller byder på svajende pauser og socialt samvær. Innovative og let gyngende siddepladser eller åbninger, der kan kravles igennem, gør mødestederne ekstra sjove. Og sidst men ikke mindst, så skaber rasler interessante lydeffekter. En verden af fysisk og taktil variation, der indbyder til at udforske legen i et rumligt design med plads til, at både børn i kørestole og med gangstativ kan lege med.

Klatrehåndtag, lianer, stiger, membraner og stolper, der kan klatres på, giver mulighed for flere forskellige veje op til en labyrint af reb, som du skal klatre under, over og igennem for at komme videre. En rigtig vovehals kan komme djævelsk hurtigt ned ad brandmandstangen. Man kan også glide langsomt ned på membranerne eller få vind i håret på den snoede klatrestang.

Kan fås i seks farvetemaer

GiantDomeColourThemes.png