GIANTS - Gigantisk i styrke og størrelse

Overlegen strukturel helhed

GIANTS er designet af smart konstruerede stabilitetsteknikker, der gør de skyhøje strukturer bundsolide til kraftigt brug og meget modstandsdygtig over for kratig vind.

Begge tårnhøjder (7 eller 9 meter) er designet med et sekskantet center og understøttende sidetårne. Resultatet er en ekstrem stærk og fast tårnenhed. De åbne stålnetpaneler sikrer, at luften kan strømme gennem strukturen og høj tværbindingsstabilitet. 

Garantier: Stolper: Livstid. Maling: 10 år.

Lyt til ingeniøren, der fortæller om GIANTS strukturelle helhed

Holdbare grafiske paneler

De transparente paneler er lavet af polykarbonat af høj kvalitet med en tykkelse på 15 mm.

De grafiske tryk tilføjes med en unik to-lags proces, hvor billedet er det inderste lag, og det gennemsigtige andet lag fungerer som beskyttelse. Både panel og tryk er UV-stabiliseret for at forhindre, at farverne falmer i solen.

Derudover er de grafiske tryk placeret på ydersiden af panelerne for at forhindre, at de grafiske tryk bliver beskadiget, når børnene leger. Alle paneler med tryk er placeret uden for rækkevidde højt oppe på tårnet for at forhindre hærværk.

Garantier: Paneler 10 år. Tryk 5 år.

Lyt til ingeniøren, der fortæller om teknologien bag de holdbare paneler med tryk

50 års beviser

GIANTS bærer det stærke DNA fra KOMPANs testede og markedsgodkendte legestrukturplatforme med mere end 50 års succesrig eksistens på markedet.

Denne yderst holdbare og hærværksbestandige platform er bygget til at holde en livstid og bruger varmgalvaniserede og pulverlakerede ståltolper for at forhindre korrosion i det udendørs miljø.

HPL-platformene er meget holdbare og i stand til at bære flere legende børn under alle vejrforhold i årevis. EcoCoreTM-panelerne er lavet af meget holdbart og miljøvenligt PE-plastik med en kerne af 100 % genanvendt materiale.

Garantier: Stolper: Livstid. Maling: 10 år.

 Stabilitets sidekasse 

Horisontal2_1200x1200.jpg

 Stål-forstærkede reb

Horisontal1_1200x1200.jpg

Varmgalvaniseret stål

Horisontal_1200x1200.jpg