Givskud Zoo

En tur på den vilde side

En tur på den vilde side

I Givskud Zoo er løverne en hovedattraktion. Men parkens nyeste investering, den 9 meter høje Sky Walk, er også blevet en foretrukken attraktion, især for de ældre børn. Den zoologiske have havde i længere tid været på udkig efter en legeattraktion, der vil glæde og begejstre især de ældre børn. Den nye Sky Walk-legeplads er fyldt med action, der tiltrækker børn til at udfordre sig selv følelsesmæssigt og fysisk.

Når parken undersøger deres besøgendes tilfredshed, bliver legepladserne altid fremhævet. Besøgende bruger normalt seks timer i zoologiske have, hvoraf kun en tredjedel af tiden bliver brugt på at se dyr. Resten af tiden bruges på rekreative aktiviteter såsom legepladserne, der er fra KOMPAN! Det er derfor vigtigt for parken, at de kan tilbyde noget sjov og spænding for også de større børn.

Actionfyldt leg

Actionfyldt leg

Sky Walk er spækket med legeaktiviteter, der vil sørge for at selv de mest actionfyldte børn oplever følelsen af eventyr.  De mange indgangsmuligheder vil tilskynde børn og endda også voksne til at udfordre dem selv som de vil klatrer til tops. Strukturen understøtter børns sociale og følelsesmæssige udvikling, som børn lærer at klatre skiftevis og hjælpe hinanden på vejen mod toppen. Når de når toppen kan de prøve en af de sjove rutsjebaner ned, der vil garantere en kildrende fornemmelse i maven og spænding.

Fysisk

Social-emotionel

Givskud-horisontal-1.jpg

Givskud-horisontal-2.jpg

Givskud-horisontal-3.jpg

Vi har kigget efter noget for de ældre børn i et stykke tid, noget der indeholdte fart. Men også noget der kunne have plads til mange legende børn på en gang, og det fik vi med Sky Walken.

Morten Andersen

Marketing Manager 

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.