Gratis webinarer om indretning i børnehøjde

Mød vores indretningsarkitekt, Pernille, til vores gratis webinarer om indretning af institutioner i børnehøjde. Læs mere om indholdet af de to webinarer herunder og tilmeld dig det ene eller begge på de datoer som passer dig bedst.

Alle webinarer er desværre afholdt. Kunne du derimod tænke dig at få tilsendt optagelserne, kan du skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

INDOOR webinar 1.jpg

Indretning i børneperspektiv - tre vigtige fokuspunkter

Torsdag d. 1. oktober kl. 10 - Afholdt

Torsdag d. 22. oktober kl. 10 - Afholdt

Inspireret af den styrkede læreplans krav om forstærket børneperspektiv, dykker vi i dette webinar ned i spørgsmålet: Hvordan oplever barnet egentlig et rum? Herefter præsenterer vi tre vigtige fokuspunkter for en indretning der giver trivsel og legeværdi.

Varighed: 45 min.

INDOOR webinar 2 tips til indretning.jpg

Konkrete indretningsforslag til grupperummet

Torsdag d. 8. oktober kl. 10 - Afholdt

Torsdag d. 29. oktober kl. 10 - Afholdt

Med udgangspunkt i de tre vigtigste fokuspunkter for indretning i børneperspektiv, får du i dette webinar konkret inspiration til hvordan du indretter grupperummet så du skaber trivsel for både børn og pædagoger.

Varighed: 45 min.

INDOOR webinar perage.jpg  

 

Pernille Bjørgulf Agerholm

Indretningsarkitekt hos KOMPAN

Pernille er arkitekt (cand.Arch.) hos KOMPAN og har 26 års erfaring som indretningsarkitekt. Ikke mindst har hun erfaring og forståelse for indretning af daginstitutioner. Hun har undervist på skoler og arbejdet i daginstitutioner, så hun forstår den verden ud fra andre vinkler end den akademiske. Hendes indretninger bygger på et fundament af forskningsbaseret viden, erfaring, kreativitet og tæt dialog med fagpersonalet på de enkelte institutioner. Og så kan hun - trods sit lange liv med mange børn og nu også børnebørn – stadig lege.

”Det er meget meningsfuldt – men også et stort ansvar - at være med til at skabe rum, som understøtter dannelsen af fremtidens voksne. Jeg mener, vi skaber de bedste rum for børn, når vi har bevaret evnen til at leve os ind i – og være i deres verden. Det kan jeg slet ikke undvære. Hverken som menneske – eller som professionel indretningsarkitekt.”