Hvor grøn er miljøvenligt?

En global gennemgang i 2021 udført af The Competition and Markets Authority (CMA) viste, at 40 % af mange virksomheders grønne påstande kunne vildlede forbrugere.

Hos KOMPAN dokumenterer vi alle vores udtalelser om den grønne omstilling for at forhindre falske grønne påstande og for at vise transparenthed overfor vores kunder.

Hvor grønt er miljøvenlig?

Bureau Veritas har verificeret vores beregninger for CO2-udledning

Hos KOMPAN hævder vi ikke bare, at vi er grønne. Vi ønsker at validere vores påstande med en tredjepart for at være så åbne og gennemsigtige omkring vores grønne initiativer som muligt. Derfor samarbejder vi med Bureau Veritas, som er organisationen bag de globale ISO-certificeringer, for at verificere vores beregninger for genbrug og CO2-udledning.

 

Alle KOMPANs produkter kommer med et individuelt dokument om klimaftrykket, som giver et fuldt overblik over produktets grønne profil.

Få en hel grøn legeplads verificeret af Bureau Veritas

Vores GreenLine-produktsortiment er verificeret af Bureau Veritas og inkluderer KOMPAN-legeklassikere, der er konverteret fra deres originale profil og gjort grønne. Det betyder, at du kan skabe en hel legeplads i den originale KOMPAN-kvalitet, men med en meget lavere CO2-udledning. 

 

Billedet til højre viser en komplet GreenLine-legeplads i Randers, Denmark

Hvor grønt er miljøvenlig?