Hældagerskolens legeplads

GALAXY™ får børn i skolealderen til at være aktive og sociale

På Hældagerskolen i Danmark gjorde de deres store sorte asfalt-firkant til en farverig og sej legeplads, der begejstrer skolens elever. Med en afdeling for børn med handicap var det et krav at have en inkluderende legeplads, der ville være et hit hos alle. Med GALAXY™ fik de netop det – en spændende og udfordrende legeplads, hvor børn uanset deres fysiske færdigheder kan lege sammen.

Legepladsen har bragt nyt liv til skolen, og den er nu fuld af glade besøgende fra lokalsamfundet om aftenen og i weekenderne. På Hældagerskolen er en bonuseffekt den atmosfære og det liv, den bringer med. Der er altid mennesker til at passe på skolen, og siden legepladsen blev installeret, har de ikke oplevet hærværk eller haft brug for reparationer på den. 

 

 

En GALAXY™ af sjov

Det seje og utraditionelle legesignal, der kommer fra GALAXY™-strukturerne, pirrer nysgerrigheden og lysten til at lege i selv de mest modstandsdygtige og inaktive tweens og teenagere. På den store GALAXY™ Emerido-struktur møder børnene dynamiske og udfordrende legeaktiviteter såsom klatring, at snurre rundt, balancere, vippe og svinge. Alle aktiviteterne udfordrer børnenes smidighed, balance og koordinationsevner. Strukturens transparente design giver børnene mulighed for at interagere med hinanden - uanset hvor de er i strukturen. På den måde forbedrer de deres sociale og emotionelle færdigheder, når de bruger de strukturens sociale aktiviteter. Strukturen inviterer børn til at være kreative og skabe deres egne steder at hænge ud.

 

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Hældager_horizontal2.jpg

Hældager_horizontal3.jpg

Hældager_horizontal1.jpg

En anden bonuseffekt er, at den har skabt rigtig meget liv på skolen. Det vil sige, at der er flere til at passe på den. Vi har ikke haft hærværk eller haft brug for reparationer.

Søren Klindt 

Skoleleder 

Hældagerskolens legeplads

Jylland, Vejle , Danmark