Harzdrenalin, Tyskland

Actionfyldte aktiviteter til hele familien

Harzdrenalin, som er en af de større eventyrparker i Tyskland, sikrer høj adrenalin og spænding hos deres gæster. Harzen er lokaliseret i den nedre bjergdel, hvor de flyver dristige teenagere og voksne ned ad dalen på den længste dobbelt svævebane i Europa. Teenagere og voksne kan også svæve ned af den dybe dæmningsvæg på 43 meter, eller springe ud fra kanten med en kæmpe gynge, kaldt GigaSwing. Og hvad med børnene? - med ny legeplads kan børnene nu også være med på deres helt egen niveau med spænding og sjov.

KOMPANs brede produktsortiment gjorde det muligt, at imødekomme kundens specielle ønsker om at genskabe de actionfyldte oplevelser for voksne i miniatureudgave. Her finder man både svævebane, hvirvlende gynge og moderne klatrevæg, der giver børn muligheden for at opnå samme oplevelser som deres forældre, bare tilpasset til de små og deres niveau. Harzdrenalin har sørget for at der er spænding og sjov for hele familien. 

 

 

Netbro, svævebane, hvirvlende gynge og klatreblok

Når de voksne skal over til svævebanen, skal de krydse en hængebro. På samme måde udfordres børnene også på legepladsen, hvor de i fællesskab eller alene skal krydse netbroen. Som de krydser netbroen, træner de deres balancesans, rumlige bevidsthed og koordinationsevnen. 

Til dem der er vilde med fart og spænding er der også en svævebane til børnene. Svævebanen giver ikke kun et sus i maven, den er også med til at styrke børns muskler, der øger deres fysiske selvtillid. Men det er ikke kun de motoriske færdigheder der bliver trænet på den spændende legeplads. For KOMPAN er de sociale-følelsesmæssige kompetencer også meget vigtige, hvor den hvirvlende gynge med plads til flere børn er et godt eksempel på det. For at gynge skal børnene finde deres samarbejdsevne frem, så de rigtig kan få gang i den.

Ligesom de voksne kan klatre ud i det fri, kan børnene på legepladsen også klatre op af blokke. Her skal man tænke i ruter for at finde vejen op, og være kreativ for det kan være man lige pludselig klatre på hovedet - og hvad gør man så? Her får børnene trænet både deres logiske tænkning og krydskoordinering. 

Kan man klare denne legeplads, så er man i hvert fald modig!

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Playground-Harzdrenalin_Detail_1.jpg

Playground-Harzdrenalin_Detail_4.jpg

Playground-Harzdrenalin_Detail_3.jpg

Med alle de specielle funktioner som vi ønskede, er denne legeplads her præcis det vil vil have.

Maik Berke

Ejer af Harzdreanalin 

Harzdrenalin, Tyskland

Niedersachsen, Elbingerode , Tyskland