Hvordan skal jeres legeplads se ud? Hvilket udstyr har I brug for, og hvordan skal det kombineres? Der er flere tusind produkter at vælge imellem - alle med forskellige materialer, farver, funktionalitet og formål, så mulighederne er mange. Der er mange ting at overveje, når man designer en legeplads, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

For at hjælpe dig hurtigt med at komme i gang med din designproces har vi lavet nedenstående løsninger som inspiration. Løsningerne dækker over forskellige designs tilpasset forskellige brugergrupper, temaer, aktiviteter, udfordringer, sport og fitnessaktiviteter.

Du kan bruge løsningerne som inspiration eller som udgangspunkt for jeres design - produkter kan nemt tilføjes eller fjernes, så de passer til jeres ønsker og behov.

Klik på løsningerne for at lære mere.

Rumrejse

WOW: Det kræver ekstrem god fysisk form at være astronaut. Rumrejse-temaet opfordrer børnene til fysisk leg. De kan snurre rundt på planeterne, klatre op i galaksen og meteoren, hoppe fra stjerne til stjerne, lave saltomortaler på barrerne og sætte sig i sæderne og gøre klar til at lette fra jorden. Hvem vil ikke gerne være astronaut? STAY: De mange forskellige aktiviteter i dette design giver en masse fysisk leg i for eksempel skolegården. Der er ikke kun plads til, at mange børn kan være aktive på samme tid – de mange sociale og fysiske udfordringer vil også sørge for, at de er det i lang tid ad gangen.  

Inspirer mig

Aktivitetsområde

Afrikansk safari

De syv have

Kongerige og slot

Småbørns paradis

Eventyr

Guldfeber

Børnehavens valg

Robinia Slot

Robinia Landsby

Urban Jungle

Idrætscenter

Fysisk udfordring

Trafikskolen

Multisport skolegård

Skolegårdsmagnet

Piratbugt

Aktivitetspromenade

Træn og leg

Eksotisk jungle