Afrikansk safari

Afrikansk safari

WOW: På den afrikanske savanne kan du se en giraf, en elefant, en gorilla, en zebra og en krokodille i vandhullet. Legekonstruktionen med træhytten giver storvildtjægeren et tiltrængt hvil efter at have svinget sig i lianerne i Femgyngen og taget en tur med svævebanen. De forskellige legeredskaber i safaritemaet tiltrækker børn fra 1 til 12 år.

STAY: De mange forskellige former for fysisk leg holder børnene beskæftiget i timevis, mens de vipper, balancerer, snurrer rundt, rutsjer, gynger og svæver i svævebanen. Safaritemaet stimulerer også børnenes fantasi, når de forestiller sig, at de er på safari, hvor der kan ske alt muligt. De kan lege i timevis og prøve tingene igen og igen. Legepladsen kan også stimulere dem, når de bliver ældre og klar til nye udfordringer, for der er udfordringer for børn fra de er 1 år, til de bliver 12 år.

DEVELOP: Afrikansk safari

DEVELOP:

De forskellige dyr på legepladsen stimulerer også sprogudviklingen, fordi man kan snakke om dyrenes navne og anatomi. Der er vippe- og følelege for de yngste, og i den anden ende af aldersskalaen udvikler svævebanen de kommende teenageres fart, styrke og udholdenhed.

 

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.