Aktivitetspromenade

WOW: De elegante buede konstruktioner passer perfekt ind i ethvert miljø; boulevarder, strandpromenader, parker eller på toppen af en skyskraber. Løsningen kræver ingen faldunderlag og passer derfor ind i alle naturlige omgivelser i parken eller i byen. Det eksklusive design og de organiske former er så indbydende, at folk får lyst til at motionere. Og der er noget for alle, så folk i alle aldre og på alle niveauer kan få glæde af redskaberne.

STAY: Motionscyklerne motiverer dem, der er ude at gå tur til at tage plads og være aktive! Så kan de nyde udsigten, mens de får deres daglige dosis konditionstræning. De kan forbedre deres styrke med de magnetiske kettlebells med lav vægt til at komme i gang på, og så kan man bruge de tungere vægte, når man er klar til at udfordre sig selv lidt mere. 

DEVELOP:

Man får kæmpe træningsværdi ud af at kombinere de alsidige redskaber, og man kan variere øvelserne i det uendelige. En perfekt løsning til små områder med store ambitioner. Løsningen passer ind alle steder, og så er den alligevel stor nok til at holde et helt sportshold eller en hel skoleklasse beskæftiget.

 

Let’s play

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

1 Left section
2 Right section