Børnehavens valg

WOW: Farverne på børnehavens favorit appellerer til og tiltrækker børn i børnehavealderen. De glade farver gør også legepladsen til et rart sted at være for pædagogerne. Børnehavens favorit passer til enhver børnehave eller legeplads for de 3-6-årige.

STAY: Den store konstruktion byder på mange forskellige fysiske udfordringer: Børnene kan klatre, rutsje, gå på trapper og balancere hen over broen. Det store Spacenet er fuld af klatreudfordringer og tilbyder mange forskellige ruter op i og rundt på nettet. Børnene kan også snurre rundt, vippe og gynge på legepladsen. Den store legekonstruktion indeholder også et legehus, der giver gode muligheder for social leg.

Develop:

Legepanelerne ved foden af den store legekonstruktion udvikler børnenes motorik. Det store udvalg af fysiske legeaktiviteter stimulerer både grov- og finmotorikken. Legehuset med disk ved jorden stimulerer sociale og følelsesmæssige færdigheder og udvikler børnenes sprog. Og endelig kan man hoppe rundt mellem bogstaverne i underlaget og lære alfabetet.

 

Let’s play

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

1 Left section
2 Right section