Børnehavens valg

Børnehavens valg

WOW: Farverne på børnehavens favorit appellerer til og tiltrækker børn i børnehavealderen. De glade farver gør også legepladsen til et rart sted at være for pædagogerne. Børnehavens favorit passer til enhver børnehave eller legeplads for de 3-6-årige.

STAY: Den store konstruktion byder på mange forskellige fysiske udfordringer: Børnene kan klatre, rutsje, gå på trapper og balancere hen over broen. Det store Spacenet er fuld af klatreudfordringer og tilbyder mange forskellige ruter op i og rundt på nettet. Børnene kan også snurre rundt, vippe og gynge på legepladsen. Den store legekonstruktion indeholder også et legehus, der giver gode muligheder for social leg.

Develop: Børnehavens valg

Develop:

Legepanelerne ved foden af den store legekonstruktion udvikler børnenes motorik. Det store udvalg af fysiske legeaktiviteter stimulerer både grov- og finmotorikken. Legehuset med disk ved jorden stimulerer sociale og følelsesmæssige færdigheder og udvikler børnenes sprog. Og endelig kan man hoppe rundt mellem bogstaverne i underlaget og lære alfabetet.

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.