DEN BÆREDYGTIGE INSTITUTION

DEN BÆREDYGTIGE INSTITUTION

WOW: Legeredskaberne til institutionsbørn med lav CO2-udledning er en bæredygtig legeplads, der tiltrækker børn med sine farver og materialer. De mange forskellige tematiserede legeaktiviteter giver børnene lyst til at komme og lege. Hvem vil ikke gerne tage en vippetur på scooteren eller have det sjovt med delfinerne? Legepladsen passer til enhver institution eller park og er det mest bæredygtige valg.   

STAY: Den store legekonstruktion byder på mange forskellige fysiske udfordringer såsom klatring, rutsjebaner og kravleaktiviteter. De forskellige legepaneler tiltrækker små børn med deres rige udvalg af legemuligheder og inspirerer til alt fra taktil til tematisk leg. Forældre og lærere kan sidde og slappe af på bænkene, mens de betragter børnenes leg.  

Develop  DEN BÆREDYGTIGE INSTITUTION

Develop

Legepladsen tilbyder en lang række legeaktiviteter, der hjælper børn med at udvikle vigtige livsfærdigheder og styrke deres kognitive og fysiske udvikling. Den store legekonstruktion byder på masser af fysisk leg, der stimulerer både grov- og finmotorikken. De mange forskellige legepaneler stimulerer udviklingen af sociale, følelsesmæssige og sansemotoriske færdigheder.

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.