DEN BÆREDYGTIGE PARK

DEN BÆREDYGTIGE PARK

WOW: Legeredskaberne med lav CO2-udledning tiltrækker folk med sin inspirerende historie og spændende udvalg af legeaktiviteter. En legende fortælling om en bæredygtig legeplads lavet af genanvendt plast og tekstil, og som er spækket med timevis af sjov for alle aldre og evner. Denne bæredygtige løsning passer ind i ethvert miljø.

STAY: Legepladsens forskellige områder og redskaber indbyder til forskellige niveauer af leg og aktivitet, hvilket gør legepladsen spændende og udfordrende for forskellige aldersgrupper. De mindste kan udforske toget, mens de lidt ældre tweens kan klatre på og udforske BLOQX. Opholdsområderne giver forældre og bedsteforældre mulighed for at tage del i legen.

Develop DEN BÆREDYGTIGE PARK

Develop

Legepladsen er fyldt med dynamiske legeredskaber, der udvikler børns krydskoordination og balanceevne – to grundlæggende livsfærdigheder, der hjælper børn med at lære at læse og koncentrere sig. Legepladsen styrker også børns sociale, følelsesmæssige og kognitive færdigheder, når de udforsker de musikalske og tematiserede elementer.                

Let’s play

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.