DEN BÆREDYGTIGE SKOLE

DEN BÆREDYGTIGE SKOLE

WOW: Legeredskaberne med lav CO2-udledning til skolebørn tiltrækker de lidt større børn med sine spændende legeaktiviteter og udfordrende højde. Forestil dig at stå foran en klippe og forsøge at samle mod til at klatre langs en af de mange forskellige ruter til toppen. Dette er blot et af de mange spændende legescenarier, som børn i skolealderen kan opleve på legepladsen.   

STAY: Legepladsen byder på mange forskellige legemuligheder, der kan holde børn beskæftiget i timevis. De kan klatre på BLOQX og opleve spændingen ved at bevæge sig rundt på udfordrende overflader og hoppe ned fra dem igen. BLOQX-elementerne fremmer også social leg, da børnene kan bruge dem til at tage en pause og hænge ud med deres venner.  

Develop DEN BÆREDYGTIGE SKOLE

Develop

Børn træner vigtige livsfærdigheder, mens de leger og har det sjovt, helt uden at vide det! Når de bruger Drejekarrene og Supernovaen, træner børn deres balancesans og deres sociale og følelsesmæssige færdigheder. Legeredskaberne hjælper dem med at træne deres krydskoordination, samtidig med at de har det enormt sjovt.

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.