Eksotisk jungle

Eksotisk jungle

WOW: Den eksotiske Robinia jungle har et naturligt udtryk. Med de diskrete træfarver passer denne løsning ind i og fremhæver de naturlige omgivelser, og den kan også bruges til at tilføre bylivet et strejf af natur. Jungletemaet vækker børnenes naturlige legeinstinkt, og der går ikke længe, før de svinger sig i lianerne og balancerer på Ø-hoppene for at undgå at blive spist af krokodillen, eller måske søger de tilflugt i troldmandens skjulested.

STAY: De alsidige legemuligheder i den eksotiske jungle holder børnene beskæftiget i timevis. Troldmandens skjulested og Jungle Dome opfordrer til social leg, hvor børn kan interagere med hinanden og opbygge venskaber. Vippedyrene, gyngerne, Ø-hoppene og Jungle Dome opfordrer til fysisk leg, og der er masser af plads til at brænde energi af.

DEVELOP Eksotisk jungle

DEVELOP

Mens børnene leger og har det sjovt, udvikler de mange forskellige typer af leg deres fysiske, sociale og kognitive færdigheder. Uden at de ved det, træner børnene deres balance, deres krydskoordination og deres sociale og følelsesmæssige færdigheder. Mange af aktiviteterne og legepladsens layout passer til børn fra 2 til 12 år på alle niveauer.

Let’s play

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.