Eksotisk jungle

WOW: Den eksotiske Robinia-jungle har et naturligt udtryk. Med de diskrete træfarver passer denne løsning ind i og fremhæver de naturlige omgivelser, og den kan også bruges til at tilføre bylivet et strejf af natur. Jungle­temaet vækker børnenes naturlige lege­instinkt, og der går ikke længe, før de svinger sig i lianerne og balancerer på Ø-­hoppene for at undgå at blive spist af krokodillen, eller måske søger de tilflugt i troldmandens skjulested. 

STAY: De alsidige legemuligheder i den eksotiske Robinia-jungle holder børnene beskæftiget i timevis. Troldmandens skjulested og Jungle Dome indbyder til social leg, så børnene kan interagere med hinanden og få nye venner. Vippedyrene, gyngerne, Ø-hoppene og Jungle Dome opfordrer til fysisk leg, og der er masser af plads til at brænde energi af. 

DEVELOP:

Mens børnene leger og har det sjovt, udvikler de mange forskellige slags legemuligheder deres fysiske, sociale og kognitive færdigheder. Uden at de ved det, træner børnene deres balance, deres krydskoordination og deres sociale og følelsesmæssige færdigheder. Mange af aktiviteterne og legepladsens layout passer til børn fra 2 til 12 år på alle niveauer.

Let’s play

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

HAR DU BRUG FOR VEJLEDNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.