Eventyr

Eventyr

WOW: Eventyr er en fantasiverden fuld af historier (H.C. Andersens Den lille havfrue og Den grimme ælling). Legeredskaberne indbyder børnene til at bruge fantasien og skabe legeoplevelser i deres eget eventyrland. Det legesyge og fantasifulde design passer ind i alle miljøer, f.eks. parker, skolegårde, daginstitutioner, campingpladser og forlystelsesparker.

STAY: De eventyrlige figurer og former passer ind i mange forskellige fantasiverdener. De giver børnenes fantasi frie rammer til rolleleg, f.eks. kan de være prinsessen i tårnet, ællingen på vandet, en fugl, der svæver højt oppe over skyerne, eller hesten, der trækker vognen op til slottet. Legeredskaberne er spækket med interaktive legepaneler, der træner finmotorikken, mens børnene udforsker dem. Når energiniveauet daler, er der en QR-kode under svanen, som tager børnene med til en digital verden, hvor de kan lytte til historier eller spille spil.

DEVELOP: Eventyr

DEVELOP:

Fysisk leg som rutsjeture, gyngeture, vippeture, ridning og snurreture udvikler vigtige fysiske færdigheder som balance, koordination og styrke. De mange eventyr på legepladsen stimulerer børnenes sproglige udvikling og sociale færdigheder.

 

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.