Fysisk udfordring

Fysisk udfordring

WOW:Spænding er den største motivationsfaktor i fysisk leg, og denne legeplads er designet til at byde børnene på mange former for spænding. Den nye Cliff Rider er virkelig sjov og spændende. Forestil dig at træde ud på en klippeafsats, kigge ned i afgrunden og forsøge at samle mod til at springe over kløften til den anden side. Det er det legescenarie, som børnene kan udforske på Cliff Rider.   

STAY: Den fysiske udfordring giver spænding på forskellige måder. En spændende snurretur på Multispinner Karrusellen, vippespænding på WeHopper og spændingen ved at udfordre sig selv på Cliff Rider. Der er spænding for enhver smag og til ethvert udviklingstrin. Børn kan gå fra den ene spændende aktivitet til den anden og være opslugt af leg i timevis.   

DEVELOP: Fysisk udfordring

DEVELOP:

Fysisk leg øger børns fysiske sundhed gennem fysisk aktivitet. Samtidig med at de er fysisk aktive, træner de vigtige fysiske færdigheder som balance, rumfornemmelse og motorik. Det kræver mod at bevæge sig over kløften på Cliff Rider, og det styrker barnets selvværd. Børn har brug for den svimlende følelse, der kommer af at gynge og snurre rundt, fordi det styrker og modner barnets centralnervesystem.     

 Let’s play

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.