Fysisk udfordring

WOW: Spænding er en vigtig motivationsfaktor for fysisk leg, og børnene synes, at det fysiske legetema er vildt spændende. Den høje ELEMENTS-konstruktion indbyder til 360-graders leg, hvor børnene kan udfordre sig selv og udforske klatring uden på konstruktionen, inden de tager den hurtige rutsjebane ned.  

STAY: De spændende legeredskaber er bare sjove, og de giver mulighed for mange timers udfordrende og sjov leg. Børnene kan hoppe fra én sjov aktivitet til den næste, og de kan gynge, snurre rundt og klatre det bedste, de har lært. Når den svimlende følelse, man får, når man snurrer rundt bliver for meget, kan børnene slappe af i hængekøjen under tårnet og hyggesnakke med en ven eller veninde.  

DEVELOP:

Fysisk leg er virkelig godt for børn. De forbedrer deres fysik, når de er aktive, og samtidig udvikler de vitale fysiske færdigheder som balance og rumfornemmelse. Det kræver mod at klatre op i tårnet på ydersiden, og det er godt for barnets selvtillid. Børn har brug for den svimlende følelse, der kommer af at gynge og snurre rundt, fordi det styrker og modner barnets nervesystem.    

 

Let’s play

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.