Piratbugt

WOW: Delfiner og cykloner følger i piratskibets kølvand. Nu er det nået frem til indsejlingen til havnen. Søfolkene har sat båden i vandet, og sætter nu sejl mod det lille slot og landsbyen. På stranden står indbyggerne klar til at tage imod søfolkene. Der er ingen grænse for, hvor børnenes fantasi kan tage dem hen. Robinia-legekonstruktionerne passer ind i alle miljøer, fordi de passer naturligt ind i en park, og samtidig kan de tilføre noget natur til et bymiljø.

STAY: Piratbugten giver næring til børnenes fantasi og opfordrer til rolleleg. De mange forskellige legeaktiviteter i temaet holder børnene fanget i timevis, mens de udlever deres legehistorier. Pirater, skibbrudne, indbyggere i en afsidesliggende landsby i junglen... kun fantasien sætter grænser. 

DEVELOP:

Piratskibet, tårnene og hele legepladsen byder på en række muligheder for fysisk leg: Børnene kan klatre, balancere, gynge, vippe og snurre rundt. Alle ting, der stimulerer børnenes fysiske udvikling. Desuden stimulerer de tematiserede legeredskaber børnenes sociale og kognitive færdigheder. Og det giver mulighed for nye venskaber.

 

Let’s play

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

1 Left section
2 Right section