Piratbugt

Piratbugt

WOW: Delfiner og cykloner følger i piratskibets kølvand. Nu er det nået frem til indsejlingen til havnen. Søfolkene har sat båden i vandet, og sætter nu sejl mod det lille slot og landsbyen. På stranden står indbyggerne klar til at tage imod søfolkene. Der er ingen grænse for, hvor børnenes fantasi kan tage dem hen. Robinia legeredskaberne passer ind i mange miljøer. De forstærker det naturlige udtryk i en park og bringer naturen ind i byen.

STAY: Piratbugten giver næring til børnenes fantasi og opfordrer til rolleleg. De mange forskellige legeaktiviteter i temaet holder børnene fanget i timevis, mens de skaber deres egne legehistorier. Pirater, skibbrudne, indbyggere i en afsidesliggende landsby i junglen... kun fantasien sætter grænser.

DEVELOP: Piratbugt

DEVELOP:

Skibet, tårnene og legepladsen i sin helhed byder på en bred vifte af fysisk leg såsom klatring, balanceredskaber, rutsjebaner, gynger, vipper og snurreaktiviteter. Alle ting, der stimulerer børnenes fysiske udvikling. De tematiserede legeredskaber stimulerer børnenes sociale og kognitive færdigheder og de færdigheder, de skal bruge til at opbygge nye venskaber.

 

Let’s play

 

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.