Robinia Landsby

WOW: Langt ude i junglen ligger denne helt nyopdagede Robinia-landsby. Landsbyens indbyggere er efterkommere af den store Robinia-stamme. Det store legetårn med to tårne ligger midt i landsbyen, og her kan børnene lege og træne deres fysiske færdigheder. Robinietræet passer perfekt ind i de naturlige omgivelser, men kan også bruges til at bringe naturen ind i bymiljøer.   

STAY: Man kan klatre, balancere, snurre rundt, gynge og rutsje. Aktiviteterne står i kø og venter bare på at blive taget i brug. Børnene kan klatre op i legetårnet og krydse netbroen over til det andet tårn. Før barnet tager rutsjebanen eller brandmandsstangen ned, kan det hvile sig i en stille krog eller hyggesnakke med en ven eller veninde på det skyggefulde mødested. 

DEVELOP:

Robinia-landsbyen kombinerer fysisk og social leg. De store legekonstruktioner opmuntrer børnene til at bruge deres krop og være aktive ved at klatre, rutsje og balancere. Dermed opbygger de vigtige fysiske færdigheder, der er afgørende for evnen til at lære. Børnene kan mødes på platformene, der passer til deres alder og udviklingsstadie, og de kan interagere med hinanden, så der opstår nye venskaber, samtidig med at de udvikler deres sprogfærdigheder og kommunikationsevner. 

 

Let’s play

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.