Robinia Slot

WOW: Robinia-slottet består af et imponerende slot med en tilhørende voldgrav, der kun kan krydses ad broen, linen, balancebommen, åkanderne eller spinnerplade-øen. I nærheden af slottet ligger bjerget i form af en træklatrekonstruktion, hvor dragen bor. Angriberne kan bruge gyngerne og vippen som blider, der kan kaste sten mod slottet. Robinia-slottet passer ind i parker og på skoler, og det kan også bringe naturen ind i byen. 

STAY: Robinia-slottet vækker børnenes nysgerrighed og deres interesse for eventyr. De kan være en soldat, der for alt i verden skal forsvare kongen på slottet. De kan være en ridder på hest, der nedkæmper dragen på vej op ad bjerget (træklatrekonstruktion), eller de kan være de ondsindede angribere, der prøver at krydse voldgraven for at overtage slottet.

DEVELOP:

Når de vipper, rider, snurrer rundt, balancerer, klatrer, rutsjer og gynger, udvikler den fysiske leg børnenes balance, koordination og adræthed. Rolleleg i de tematiserede legeredskaber udvikler børnenes sociale færdigheder og stimulerer deres sprogudvikling. 

 

Let’s play

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

1 Left section
2 Right section