Robinia Slot

Robinia Slot

WOW: Robinia slottet består af et imponerende slot med en tilhørende voldgrav, der kun kan krydses ad broen, linen, balancebommen, åkanderne eller Spinnerplade-øen. I nærheden af slottet ligger bjerget i form af en træklatrekonstruktion, hvor dragen bor. Angriberne kan bruge gyngerne og vippen som blider, der kan kaste sten mod slottet. Robinia slottet passer ind i parker og på skoler, og det kan også bringe naturen ind i byen.

STAY: Robinia slottet vækker børnenes nysgerrighed og deres interesse for eventyr. De kan være en soldat, der for alt i verden skal forsvare kongen på slottet. De kan være en ridder på hest, der nedkæmper dragen på vej op ad bjerget (træklatrekonstruktionen), eller de kan være de ondsindede angribere, der prøver at krydse voldgraven for at overtage slottet.

DEVELOP: Robinia Slot

DEVELOP:

Når de vipper, rider, snurrer rundt, balancerer, klatrer, rutsjer og gynger, udvikler børnene deres balance, koordination og adræthed gennem fysisk aktivitet. Rolleleg i de tematiserede legeredskaber udvikler børnenes sociale færdigheder og stimulerer deres sprogudvikling.

 

Let’s play

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.