Rumrejse

Rumrejse

WOW: Det kræver ekstrem god fysisk form at være astronaut. Rumrejse-temaet opfordrer børnene til fysisk leg. De kan snurre rundt på planeterne, klatre op i Galaxy-strukturen og meteoren, hoppe fra stjerne til stjerne, lave saltomortaler på barrerne og sætte sig i sæderne og gøre klar til at lette fra jorden. Hvem vil ikke gerne være astronaut?

STAY: De mange forskellige aktiviteter i dette design giver en masse fysisk leg i for eksempel skolegården. Der er ikke kun plads til, at mange børn kan være aktive på samme tid – de mange sociale og fysiske udfordringer vil også sørge for, at de er det i lang tid ad gangen.

DEVELOP: Rumrejse

DEVELOP:

Fysisk leg er vigtig for balance, muskelstyrke, koordination og et godt helbred. Ja, der er mange fordele ved fysisk leg: Aktive børn tager lettere imod læring, og samtidig kan de bedre koncentrere sig, når de har brændt en masse energi af. Rumrejsen er en god måde at lære om fysik, rummet og tyngdekraften på. Da de fleste legeaktiviteter foregår på jorden eller tæt på jorden, kan børn med særlige behov også deltage i legen.

 

Let's Play

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.