Skolegårdsmagnet

Skolegårdsmagnet

WOW: Klokken ringer, og på få minutter er skolegården fyldt med børn, der skal have brændt noget energi af, inden næste time begynder. Den store legekonstruktion med to tårne indbyder børnene til at rutsje, klatre og få det store overblik over skolegården. De dynamiske legeredskaber giver børnene den vigtige svimlende følelse, man får, når man snurrer rundt og gynger.

STAY: Skolegårdsmagneten byder på så mange legeaktiviteter, at mange børn kan lege sammen på samme tid – og på et alderssvarende niveau. Børnene kan også udfordre sig selv fysisk ved at bestige tårnet, eller de kan tage en pause på fugleredegyngen sammen med en ven eller veninde.

DEVELOP: Skolegårdsmagnet

DEVELOP:

Gyngeture og at snurre rundt er to af børnenes absolutte favoritter. Det er ikke bare sjovt, det er også virkelig vigtigt for børnenes udvikling. Når de gynger og snurrer rundt, træner børnene deres balance og rumfornemmelse, noget der i sidste ende gør det nemmere for børnene at lære at læse og koncentrere sig. De store legeredskaber træner børnenes motorik og fysiske styrke.   

 

Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.