Småbørns paradis

Småbørns paradis

WOW: Småbørns paradis er en sikker, understøttende verden af leg for de mindste. Her er legepladsen vist i et klassisk gårdmiljø, men den passer også ind i en børnehave, en park eller i det offentlige rum. Det legende tema og de klare farver indbyder børnene til leg. Legeredskaberne er placeret på hver sin side af ’floden’ og tilfører legepladsen en ekstra dimension. Det betyder, at børnene også skal krydse ’floden’, når de bevæger sig frem og tilbage mellem de forskellige legeområder.

STAY: De mange legeredskaber byder på mange forskellige former for leg. Legepladsen giver mulighed for social leg og rolleleg, og man kan også lege alene. Der er også fysiske udfordringer, f.eks. gyngen, karrusellen og rutsjebanen, men der er også områder, der stimulerer børnenes sanser. Der er for eksempel musikinstrumenter og sand og vandleg.  

Forældre og bedsteforældre kan sidde og slappe af på bænkene og kanterne, mens de betragter børnenes leg. En legeplads i et gårdmiljø er også et sted, hvor man møder andre forældre og naboer. 

DEVELOP: Småbørns paradis

DEVELOP:

Småbørns paradis er opdelt i mindre områder, der giver forskellige muligheder for læring. Børnene udvikler motorikken ved at gynge, rutsje, balancere og de kognitive færdigheder ved at lege med musik, sand og vand. De fleste legeredskaber og lege­pladsens udformning gør den tilgængelig for børn på alle niveauer. 

 Let’s play

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.