Træn og leg

WOW: Denne udendørs fitnessløsning inspirerer alle aldre til at lege og træne. Den udløser en naturlig lyst til at deltage i aktiviteter, hvor fart, adræthed og udholdenhed smelter sammen med leg. Dette aktive område er sjovt, udfordrende og det er en af de bredest favnende KOMPAN-løsninger. Her udvikles morgendagens voksne.

STAY: Fitness er ikke spildt på ungerne, de er bare så heldige, at de endnu ikke ved, hvad det vil sige at have ømme muskler. I dag er behovet for at stimulere sine muskler større end nogensinde før! Og her kan de starte med at lege med øvelserne, inden de gradvist bevæger sig hen mod en mere struktureret måde at træne på. 

DEVELOP:

For børn er motion at lege, mens de er fysisk aktive. Når de klatrer i BLOQX-konstruktionen, træner de deres muskler, og de styrker deres balance, når de snurrer rundt i Galaxy-konstruktionen. Og når de gynger fra side til side på Flexus, træner de deres core. Børn udvikler simpelthen deres fysiske færdigheder og deres interesse for motion gennem leg. Kombinationen af leg og motionsudstyr giver børnene et sundt og aktivt liv gennem hele deres barndom og gør dem til aktive voksne. 

 

Let’s play

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.