Trafikskolen

Drawing on familiar connotations like car, train, house, scooter, fire truck, plane, the Traffic School is one big invitation to play for toddlers.

WOW: Med udgangspunkt i velkendte elementer som bil, tog, hus, knallert, brandbil og fly er trafikskolen én stor invitation til leg for de mindste. De tematiserede legeredskaber giver småbørn mulighed for at lære om og udforske verden gennem leg.

STAY: Der er så meget at prøve, og så mange fantasifulde lege at udleve. Hvis du slipper små børn løs i trafikskolen, kan du være sikker på, at de er underholdt i timevis. Så, der lød brandalarmen – alle mand i brandbilen! Eller ”Kaptajn, så er vi klar til at lette!”, inden flyvemaskinen drøner ned ad startbanen. Denne legeplads rummer så mange forskellige legemuligheder.

DEVELOP:

Med de tematiserede legeredskaber kan børnene udforske deres plads i verden og opnå deres egen forståelse af verden. Når de f.eks. ’kører’ i bilen, kan små børn genkende situationen fra, når de er ude at køre bil med deres familie. Ved at fortolke situationen gennem leg bliver børnene rustet til at håndtere en lignende situation i virkeligheden.

 

Let’s play

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

AESIR_PIECHART_CREATIVE

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.