Urban Jungle

Urban Jungle

WOW: Urban jungle rummer masser af junglesjov. Her kan børnene gynge, klatre, rutsje, krydse stigen, snurre rundt, hoppe og endda slappe af i hængekøjen. Den store netkonstruktion med det tredimensionelle rebunivers tiltrækker og fastholder børn i alle aldre. Urban jungle passer perfekt ind i ethvert bymiljø, men kan også bruges i skolegården, i parken eller på campingpladsen.

STAY: Urban jungle byder på en masse fysiske legeaktiviteter, hvor børnene kan brænde energi af på mange forskellige måder: De kan snurre rundt, rutsje, klatre, krydse stigen, gå på line og hoppe. Gyngerne og hængekøjen giver også mulighed for mere rolig leg, hvor børnene kan hygge sig sammen. Man kan også hænge ud og hygge sig sammen i den store netkonstruktion.

DEVELOP Urban Jungle

DEVELOP

Urban jungle er fuld af dynamiske legeredskaber, der udvikler børnenes krydskoordination og balance. Færdigheder, som i sidste ende hjælper børnene med at lære at læse og koncentrere sig i skolen. Når de klatrer i den tredimensionelle rebkonstruktion, opmuntres børnene til at være opmærksomme på og hjælpe hinanden. Det udvikler børnenes sociale færdigheder og giver mulighed for, at nye venskaber kan opstå.

Let’s play

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

HAR DU BRUG FOR VEJLIGNING?

Vi har mere end 45 års erfaring, og står klar til at vejlede jer gennem projektet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.