Installation af legeplads og fitnessudstyr


Lad de professionelle udføre installationen for dig

Når du installerer en legeplads eller fitnessplads, kan du ikke springe over dér hvor gærdet er lavest, når det kommer til den fremtidige sikkerhed for brugerne. Uanset om du vil bygge en stor eller lille plads, har KOMPAN bygget og installeret lege- og fitnessudstyr i mere end 50 år, så lad os også tage os af dit næste projekt!

Vores installationsservice for legepladser vil føre dig omhyggeligt gennem reglerne og sikkerhedsreglerne, såvel som de nødvendige forholdsregler for installationen en sikker legeplads eller fitnessområde, der holder i mange år!

 

Hvad er faldgruberne ved at installere en stor legeplads?

Når man skal installere en stor legeplads med stor legekapacitet, tager det tid og et hold af kyndige installatører. Derfor prioriterer vi et professionelt team, der har erfaring med at installere KOMPAN legeredskaber.

I Tallinn ønskede de et virkelig spektakulært specialfremstillet 10 meter højt Robinia-slot. Slottet er det største KOMPAN Robinia-slot i verden, og det tog ikke mindre end 10 kraner til at installere det imponerende slot. Et arbejde, der krævede et professionelt installationsteam.

 

Er det nemmere at installere en lille legeplads?

Du tror måske, at det er nemt at installere en mindre legeplads, eller måske et sjovt DIY-projekt, men mange tanker og forholdsregler er stadig en absolut nødvendighed for at sikre sikker leg for brugerne.

En mindre legeplads kan være den perfekte måde at optimere mindre uderum på, og vælger du vores standardprodukter, bliver installationstiden hurtigere. Du vil dog stadig stå tilbage med en legeplads, der lever op til dine behov og ønsker.

Mangler du lidt inspiration? Se vores legepladsløsninger!

Skal man have erfaring for at installere fitnessudstyr?

Sikkerhed og holdbarhed er vigtigt, når det kommer til at designe og installere et udendørs fitnessområde. KOMPAN har de bedste udendørs fitnessløsninger og et professionelt installationsteam, der sørger for, at alt er sat sammen korrekt – hvilket sikrer, at brugerne får en værdifuld træning.

 

Når du begynder at designe og installere et nyt lege- eller fitnessområde, skal du overveje en masse detaljer som overflade, budget, brugerne, materialet, omgivelserne samt de lokale myndigheders regler, certificeringer og sikkerhedsforanstaltninger.

Som lege- og fitnesspladsleverandør, er vi klar til at være din partner i processen. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter og bedste udformning for dig, dine brugere og dit område. Vi sørger for, at den nye plads er korrekt og sikkert installeret.

Dette skal man overveje

  • Budget: Mængden af udstyr og lege- eller fitnesspladsens areal afhænger af dit budget. Når vi kender dit budget, er det nemmere at finde den perfekte løsning, der passer til dine behov.
  • Brugerne: Hvem skal bruge området? Skal legepladsen henvende sig til alle aldersgrupper eller måske have inkluderende legedesign?
  • Omgivelserne: Planlægger du at bygge din næste legeplads i en park? En legeplads i træ ville passe perfekt til det æstetiske. Vil du tryllebinde noget unikt ved området, kan et specialdesignet være løsningen?
  • Materiale og overflade: Skal udstyret være lavet af robinietræ, stål eller måske af vores GreenLine produkter? Og vil du have, at overfladen af området skal være sand, græs eller vores FLEXOTOP™ ECO overflade.

 

 

 

 

Er du klar til at komme i gang med dit projekt?