Just Human og KOMPAN partnerskab

Just Human og KOMPAN Danmark har indgået et samarbejde med en fælles vision om at inspirere til samt gøre det nemmere at trives og leve sundt.

Bevægelse og samvær er vigtige elementer i trivsel og sundhed, og med partnerskabet vil vi skabe aktivitetspladser rundt omkring i Danmark, hvor børn og voksne kan være fælles om leg og bevægelse. 

Den første aktivitetsplads er allerede skabt i Odense, og flere er på vej. Se flere billeder fra aktivitetspladsen er KOMPAN og Just Human HER.

 

DK_Svanedammen_3.JPG    DK_Svanedammen_4.JPG    DK_Svanedammen_Intro.JPG

Just Human er en non profit organisation stiftet af Chris MacDonald, der arbejder for at forberede den næste generations odds for trivsel og sundhed. Just Human er samtidigt en bevægelse som voksne og unge i alle aldre kan være en del af og derigennem få inspiration til at tage ansvar for egen og andres trivsel.

KOMPAN har mere end 45 års erfaring med researchbaseret legepladsdesign for og med børn. KOMPAN udvikler, designer og producerer legeredskaber- og aktivitetsredskaber for børn og voksne baseret på forskning om leg, læring og bevægelse!  

Related News