Kataloger

Søger du inspiration til et projekt? Vil du vide mere om KOMPAN?

Hovedkatalog 2020

Produkterne i vores markedsledenede sortiment strækker sig over alle aldre, dækker alle potentille kategorier og rummer alle aspekter af et barns fysiske og mentale udvikling.


Møbler og indretningsløsninger

Alt er designet og fremstillet med fokus på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Gå på opdagelse i kataloget og få idéer og inspiration til en stemningsfyldt indretning. Så hjælper vi gerne med et gratis indretningsforslag. 


Robinia legeskulpturer

Unikke skræddersyede legeskulpturer


COROCORD 2020

Bliv inspireret of find dit reb legepladsudstyr her.


Udendørsmøbler

Vores udendørsmøbler opfylder alle behov, så der kan designes indbydende og inkluderende udendørsområder. 


Inspirationskatalog

Dette katalog har til formål at inspirere, og billederne er fra KOMPAN legeplader over hele verden. Det betyder, at et bestemt produkt ikke nødvendigvis kan være tilgængeligt for alle markeder.


KOMPAN Sport & Fitness

Med visionen om at få inaktive borgere til at bevæge sig har KOMPAN integreret det nødvendige i produkter og koncepter for at overkomme barrierer for fysisk aktivitet. Dette har resulteret i en intelligent 3-lags træningsløsning.

 


KOMPAN Robinia

Fra kringlede  træer til sjov på legepladsen! 
Naturens organiske former og robiniatræets unikke krumme form er inspirationen bag vores nye Organic Robinia design.


Arkitekt katalog

Arkitekter er essentielle for KOMPAN og vores kunder, når der skal skabes innovative legepladser med spændende design og høj legeværdi. Den færdige legeplads fortæller en historie, som alle kan fortolke og være en del af, på hver sin måde.


FLEXOTOP faldunderlag

Sikker og holdbar løsning til faldunderlag
FLEXOTOP™ er KOMPANs faldunderlagsprodukt. Det er fremstillet af materialer i høj kvalitet og giver derfor dig muligheden for, at skabe et flot og holdbart syntetisk faldunderlag.


1 Full width
2 Max width