Kinsarvik Camping, Norge

En legeplads der tiltrækker børnefamilier til campingpladsen

Kinsarvik Camping nær Bergen i Norge er en populære destination i ferierne. Da 70% af campingpladsens gæster er børnefamilier, var det vigtigt for dem at tage højde for børnene. Derfor installerede de en legeplads med en bred vifte af legemuligheder og børnene er ikke i tvivl - deres campingferie er nu endnu sjovere og fyldt med leg. Og når børnene er glade, er de voksne glade. Ejerne af campingpladsen blev også utroligt glade, da de så at de fleste anmeldelser fremhævede den store legeplads.

Bergen er den mest regnfulde by i Europa - her regner det i gennemsnit 195 dage om året. Derfor ønskede ejerne af pladsen at sikre, at legepladsen ville kunne modstå det ekstremt våde vejr såvel som den daglige brug af redskaberne.

Hvilket sted er bedre at få venner end på legepladsen?

Legepladsen byder på adskillige legeelementer til småbørn og førskolebørn og er det perfekte sted at få nye venner på campingpladsen. Både det grønne legehus og legetårnene er populære. Her er der legepaneler indeni og udenpå som fremmer børnenes udvikling af logisk tænkning. Musikpanelet opfordrer børn til at spille musik og lave lyde. Dette fremmer deres udvikling af kreative færdigheder og er især sjovt sammen med en legekammerat. Det er tilmed fysisk udfordrende for børnene at komme rundt på de forskellige platforme samt klatring i klatrenettet.

Der er også andre spændende aktiviteter på legepladsen. For eksempel trampolinen der får børnene til at grine når de hopper og det kilder i maven, eller den ikoniske Supernova og fugleredegyngen hvor de virkelig kan få fart på og vind i håret.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Kinsarwik-Camping-Site_Horizontal_4.jpg

Kinsarwik-Camping-Site_Horizontal_1.jpg

Kinsarwik-Camping-Site_Horizontal_2.jpg

70 % af vores gæster er børnefamilier. Derfor så vi os nødsaget til at investere i en bedre legeplads.

Evald Hatten

Ejer af Kinsarvik Camping

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.