København Zoo

Eksotiske og naturlige omgivelser

Eksotiske og naturlige omgivelser

Det kræver mod at erstatte en elsket legeplads med en splinterny. Men det var netop det som København Zoo valgte at gøre. Resultatet blev en flot og naturlig legeplads som passer perfekt ind og som gør haven endnu mere attraktiv. Den nye Robinia legeplads er så populær at den tiltrækker endnu flere besøgende som også opholder sig i parken i længere tid. Konsekvensen af dette er, at København Zoo er blevet nødt til at udvide deres åbningstid.

Eksotiske og naturlige omgivelser

Eksotiske og naturlige omgivelser

Udgangspunktet for en tur i zoologisk have er nysgerrighed, sjov og spænding. Legepladsen i København Zoo indeholder alle tre elementer og passer perfekt ind i omgivelserne med de mange naturlige Robinia strukturer.

Der er både rutsjebaner, karruseller, forhindringsbane, sand og vandleg. Kombinationen af sand og vand giver børnene uanede muligheder for at bruge deres fantasi og kreativitet til at bygge alt fra flotte sandslotte til sandkager. At lege med sand appellerer naturligt til deres lyst til at være kreative og eksperimenterende.

Børnenes fantasi inspireres i den grad af deres omgivelser og sanser. Lyde, lugte, eksotiske dyr og naturlige materialer er alt sammen med til at udvikle legen og gøre besøget i haven til en god oplevelse for hele familien.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

København Zoo

Hør hvad børnene har at sige om legepladsen

Lad os få vurderingen fra de sande legeeksperter - børnene! Vi spurgte nogle af dem om hvad de synes om den nye legeplads. De virker ganske tilfredse!

København Zoo

Hør mere om den kreative proces

En stor del af processen i at udvikle en legeplads er selvfølgelig en masse tanker og ideer. Især når en gammel og ikonisk legeplads skal erstattes med en ny. Hør hvad legepladsens arkitekt fortæller om tankerne og samarbejdet bag den spændende Zoofari legeplads i Københavns Zoo.

Børnene er ellevilde, og de er sådan set de vigtigste kunder i den her sammenhæng.

Christian Higraff

Kommerciel direktør, København Zoo

Børnene er ellevilde, og de er sådan set de vigtigste kunder i den her sammenhæng.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.