KOMPAN Design Studio

KOMPAN Design Studio er en særlig innovativ enhed, der gør dine legepladsvisioner til virkelighed. Vi tror på at tænke anderledes, og ved at udfordre status quo stræber vi efter at nå vores kernemission i at skabe legepladsen som en fantastisk arkitektonisk oplevelse.

Gennem mange år har vi haft forespørgsler på særlige og specialdesignede løsninger. Med KOMPANs mange års erfaring i at udvikle legepladser har vi skabt en ny innovativ enhed, som udelukkende håndterer disse kundetilpassede projekter - KOMPAN Design Studio.

KOMPAN Design Studio er en særlig enhed i KOMPAN-gruppen med utrolig erfarne designere, arkitekter og ingeniører; nogle med mere end 25 års erfaring inden for legepladsindustrien. Enheden har base i Berlin.

Vores vigtigste formål er at skabe en skræddersyet og unik legeplads hver gang, og derved sikre at kundernes visioner bliver virkeliggjort.

1494497470_zap-1632-prio-billede.jpg

Vi gør dine visioner mulige

Hos KOMPAN Design Studio beskæftiger vi os med alle former for projekter. Intet er for småt eller for stort. Baseret på en ny innovativ måde at tænke på og ved at udfordre status quo stræber vi efter at opnå vores kernemission, som er at skabe legepladsen som en fantastisk arkitektonisk oplevelse.

DE_Berlin-Plane-Phoenix_2.renderingjpg.jpg 1494942511_de-berlin-2015-27196-phoenix-plane-27196-4368.jpg

Når du har et ønske om at skabe en specialdesignet løsning, er KOMPAN Design Studio den rette partner for dig. Vi kombinerer kun de bedste og mest velegnede produkter til din løsning, og gennem den nyeste teknologi og de bedste materialer sikrer vi, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Derfor ligger det unikke ikke nødvendigvis i det individuelle produkt, men i den rigtige sammensætning af forskellige produkter og materialer - og det er, hvad der skaber en legefuld legeplads.

Ved at skabe en legefuld legeplads gør vi brug af den omfattende mængde af viden, som vi har omkring børn og leg og sikrer dermed også et højt niveau af legeværdi. Denne viden er blandt andet indsamlet gennem KOMPAN Play Institute, som er KOMPANs interne videncenter.

Gennem hele udviklingsprocessen sikrer vi, at du får den nødvendige støtte til at realisere dit unikke projekt.

  • Første møde / brainstorm og udveksling af idéer, de første stregtegninger bliver lavet, det fulde brief færdiggøres m.m.
  • Præsentationen af det unikke projekt og omkostningsestimater
  • Komplet pakke af dokumentation, inklusiv sikkerhed
  • Support gennem hele processen
  • Færdigt projekt - klar til at lege!

KOMPAN Design Studio opererer både globalt og lokalt og kan støtte dig i alle de ønsker, du måtte have.

Unikke idéer kræver unikke løsninger!

KOMPAN Design Studio er en særlig innovativ enhed, der gør dine legepladsvisioner til virkelighed. Vi tror på at tænke anderledes, og ved at udfordre status quo stræber vi efter at nå vores kernemission i at skabe legepladsen som en fantastisk arkitektonisk oplevelse.

Med KOMPAN har du en partner med mere end 45 års omfattende viden i at skabe legepladser rundt omkring i hele verden, og du kan derfor være sikker på, at vi taler dit sprog. KOMPAN opretholder en stærk global og lokal tilstedeværelse og er klar til at supportere dig i hvert skridt på vejen gennem processen.

brrainstorm.jpg