KOMPAN Konkurrence

KOMPAN Konkurrence

Vind seminar med legeforsker

 

SÅDAN DELTAGER DU

Skriv din navn, e-mail og institution/skole i formularen på kompan.dk/kampagne. Samtidig skal du acceptere disse betingelser. 

Konkurrencen løber fra d. 1/11-2017 til d. 23/12-2017 

Alle deltagere er automatisk med i konkurrencen om et seminar med legeforsker Ph.d Justin Markussen Brown

Deltag her

PRÆMIER

Ved periodens afslutning findes en vinder ved almindelig lodtrækning blandt alle deltagere.  Vinderen får 1 seminar à 2 timer, som vil blive afholdt på konkurrencedeltagerens arbejdsplads inden 6 måneder.

Vinderen bliver kontaktet via e-mail inden for 10 dage af KOMPAN efter konkurrencens afslutning. Hvis vinderen ikke er vendt tilbage inden 7 arbejdsdage, bortfalder præmien og KOMPAN vil trække en ny vinder.

Vinderne kan blive offentliggjort på vores kampagneside og eventuelt på KOMPANs sociale medier.

Præmien kan ikke byttes til andre præmier eller kontanter.

BETINGELSER

Ved at accepterer disse konkurrencebetingelser, accepterer du samtidig, at du vil modtage KOMPANs nyhedsbrev med inspiration og information om børn, leg og læring.  

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du derudover, at KOMPAN må kontakte dig via e-mail, hvis du vinder konkurrencen.

Ansatte hos KOMPAN samt medlemmer af disses husstande og KOMPANs nærmeste samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencen er IKKE købsbetinget.

KOMPAN betaler præmieafgift i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. 

FORBEHOLD

KOMPAN tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver KOMPAN sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformation.

KOMPAN kan ikke drages til ansvar for fejl på internettet eller mislykket modtagelse af indsendelser. KOMPAN har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis dette findes nødvendigt. I tilfælde af dette har KOMPAN også ret til ikke at udløse præmierne.