KOMPAN Sport & Fitness Institute

Et dedikeret videnscenter der skaber innovative produkter og sikrer udviklingen af træningsløsninger der virker.

KOMPAN Sport & Fitness Institute er et nyetableret videnscenter som igennem indsigt fra en kombination af træningseksperter, viden om brugerbehov og krav fra kunderne, udvikler træningskoncepter til alle.

Videnscenteret overvåger forskellige globale trends, og indså at der over hele verden var et voksende ønske om udendørs fitness og træning. Det moderne liv giver KOMPANs kunder store udfordringer relateret til verdens øgede urbanisering, stillesiddende livsstil og aldrende befolkning. Verden lider af en inaktivitetskrise, som resulterer i overvægt og mange andre direkte relaterede sundhedsproblemer. Ud over fysisk inaktivitet, er ensomhed nu også blevet anerkendt som en af de største globale helbredsproblemer.

For at kunne tilbyde effektive løsninger til disse udfordringer, har KOMPAN etableret KOMPAN Sport & Fitness Institute som et supplement til KOMPAN Play Institute. KOMPAN Sport & Fitness Institute er etableret for at skabe og dele viden, og fungerer derfor som et netværk til at generere og samle international viden om fysisk aktivitet og udendørs fitness. KOMPAN Sport & Fitness Institute fungerer som et fundament for forskning, produktudvikling, motionsprogrammer, digital support og KOMPANs eget videnscenter.

  FItness-wheel_UK_master-Large.png

Vil du gerne vide mere? Tryk her