Fremlæg jeres projekt og vind redskaber fra KOMPAN!

KOMPANs konkurrence giver jeres fantastiske projekt muligheden for at blive endnu bedre, og alle kan være med! Læs nederst på siden om jeres projekt opfylder adgangskravene for at deltage i konkurrencen.


Der vil blive fundet 3 vinderprojekter i slutningen af april 2019, som hver får leveret redskaber til en værdi af 50% af deres projekt - helt op til en værdi af kr. 250.000! De har dermed mulighed for, at realisere et område med meget mere leg og aktivitet!

Herunder ses et eksempel på et vinderprojekt hvor budgettet er kr. 240.000,-

Eksempel på vinderprojekt

Projekterne vurderes på følgende parametre

Kreativitet

Kreativitet er en vigtig del af alle lege- og aktivitetspladser og indbefatter originalitet og en wow-effekt. Det er bl.a. dét som tiltrækker og motiverer brugerne til at komme igen og bruge pladsen som den er tiltænkt. Eksempelvis kan en kreativ legeplads have et bestemt tema eller tænke landskabet og omgivelserne ind i legen.

Leg og aktivitet

Funktionaliteten af projektet er tit en undervurderet faktor i udformningen af en lege- eller aktivitetsplads. Det er nemlig ikke altid nok, bare at placere en række tilfældige redskaber i det samme område. Et godt område skal have redskaber som komplimenterer hinanden, udfordrer brugerne og samtidig fremmer deres kompetencer.

Formål

En lege- og aktivitetsplads skal selvfølgelig have et formål. Det kan være at skabe mere leg for institutionens eller skolens børn, men det kan også være at skabe et aktivt og socialt lokalsamfund hvor man mødes og er aktive sammen flere gange om ugen. Det kan også være at tjene et specifikt behov for særlige brugergrupper. Formålet med pladsen er essentielt for at projektet opnår sit fulde potentiale.

 

Der er nu lukket for tilmeldinger til konkurrencen

De 3 vindere findes i slutningen af april 2019. Læs mere om specifikke adgangskrav, vilkår og betingelser for konkurrencen nederst på siden.

 

Sådan deltager du

  • Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen
  • Beskriv dit drømmeprojekt og vedhæft evt. en tegning, illustration eller et dokument
  • Få inspiration og ideer på vores hjemmeside (produkter, referencer, inspirationskatalog, m.m)

 

Adgangskrav

requirement 1.png

Budgettet er sikret senest den 31. august 2019

requirement 2.png

Klar til installation mellem: 1. april 2019 – 31. december 2019

requirement money.png

Projektet har minimum en værdi på 40.000 kr.

requirement 4.png

Projektet skal installeres i Danmark

Læs mere om vilkår, betingelser og adgangskrav for konkurrencen her.