Le Serpentin Playground in Paris

Legeplads til ære for den arkitektoniske arv

Boligbygningen Le Serpentin vrider sig som en slange omkring parken på fire hektar med en legeplads i midten. Da parken skulle fornyes, ønskede landskabsarkitekterne at gøre noget, der ville ære Le Serpentins arkitektoniske arv. Sammen med KOMPAN gjorde de netop det og designede en legeplads i levende farver og spændende former. Den blev meget iøjnefaldende og helt i Le Serpentins arkitekt Émile Aillauds ånd.

Placeringen af legepladsen i et af Paris mest tætbefolkede områder satte krav til designet. Legepladsen skulle være i højeste kvalitet og lavet med materialer, der var modstandsdygtige overfor hærværk. Det gjorde legepladsen til en perfekt kombination af imponerende design og høj funktionalitet.

 

Sjovt for alle

De farverige Loops er unikke og imponerende legestrukturer, der garanterer uendelige mængder af sjov for både børn og barnlige sjæle. De skulpturelle Loops giver mulighed for mange forskellige fysiske aktiviteter såsom at klatre, balancere, rutsje, hoppe og svinge - alle vigtige aspekter i børns fysiske udvikling. Loops transparente design gør, at forældre kan sidde hjemme og se deres børn lege. Universitetsstuderende bruger Loops enorme netoverflader til at hænge ud på og socialisere med deres venner.

Fysisk

Social-emotionel

serpentin2.jpg

serpentin1.jpg

serpentin3.jpg

Den kan rumme universitetsstuderende, gymnasieelever og endda børnehavebørn

Didier Méreau

Landscape Director 

City of Pantin

Le Serpentin Playground in Paris

Île-de-France, Paris , France