Domes & Spheres


Corocord Domes åbner et helt univers af forskelligartede legeaktiviteter, som fanger og fastholder børns interesse. De vigtigste fordele i form af legeværdi ved vores Domes er: Fysiske legeegenskaber: Alsidige klatreudfordringer styrker børns krydskoordination og stillingssans (proprioception). Alsidige balanceaktiviteter såsom gynge-, svinge- og hoppebevægelser styrker børns rumlige opfattelseog deres vestibulæresans, dvs. deres rum- og balancesans.Kognitive legeegenskaber: Strategiske udfordringer. Strategiskruteplanlægning: Udfordringer såsom hvordan man hurtigst kommer til tops eller over på den anden side, styrker børns evne for strategiskbevægelsesplanlægning. Redskaberneer et godt udgangspunkt for at være sammen medvennerne, tage en pause højt til vejrs og snakke mens man leger, hvilket skaber større tolerance og positivt samspil.


Med Explorer Dome kan der laves en eventyrlig jungle for børn. Der er mange aktiviteter som børnene kan fordybe sig i: broer til at krydse, og til at klatre op på nye niveauer. Gennem disse tilsyneladende sammenfiltrede dele, kan børnene skabe deres egne ruter - både i deres vej op og ned gennem

...
Detaljer

Performer Dome giver et åbent rum med et podium som er en stor del af strukturen, hvor børn kan opfinde historier. Rundt omkring på nettet kan andre børn aktivt observere ved at sidde, klatre, gemme sig eller stå på en af ​​de mange farvede membraner, podier, hængende sæder eller bare fordybe sig...
Detaljer

Den klassiske Dome tilbyder underholdende og udfordrende klatring uden grænser. Strukturens majestætiske højde fascinerer og inviterer børnene til en verden af sjov og udfordringer.
Detaljer

Explorer Arch er en social, kreativ og udfordrende klatring. Brugeren tager på en engageret rejse fra ende til ende, og der er talrige steder at stoppe op, og snakke med en ven eller nyde udsigten.
Detaljer

Performer Arch er designet til mindre grupper af børn eller legepladser med begrænset plads. Store bedrifter betyder meget for børn som konstant prøver at opnå disse ved at imitere verden omkring dem. Denne struktur giver netop børnene mulighed for at få udfordring og for at opnå de store...
Detaljer

Denne opsætning giver den ultimative klatreoplevelse. Man vælger selv, hvor man vil starte og derfra gå på en klatreoplevelse af de helt store. Undervejs er der små stationer, hvor man har mulighed for at sætte sig, nyde udsigten og få et lille hvil.
Detaljer

Denne opsætning giver den ultimative klatreoplevelse. Man vælger selv, hvor man vil starte og derfra gå på en klatreoplevelse. Når man kommer op til toppen, er der mulighed for at sætte sig og få et godt overblik over området.
Detaljer

Denne store 3D konstruktion giver et hav af klatre- og legemuligheder. Nettet er super sjovt og udfordrende, når børnene begiver sig rundt. I midten af konstruktionen er der en gummimåtte, som har en trampolin lignende funktion, som også kan bruges til at holde en pause på vej mod toppen.
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent