Orion Spacenet


Orion Spacenet bringer nyt liv til rebarkitektur, da disse legeredskaber fra Corocord kombinerer pyramidenet med koncentriske og maskede rebringe med membraner spredt indvendigt i rebstrukturen. Dette danner svingeområder, hvor man kan springe, hoppe og hvile. Corocord-membranen er meget robust og har et eksemplarisk ergonomisk design. Det består af fire lag polyestervæv med en to millimeter tyk gummebelægning. Det holder til selv de vildeste  lege.


Det lille Octa Net giver enhver legeplads masser af sjov og klatring for yngre børn. Den hoppende vej til toppen er en stor udfordring for denne aldersgruppe.
Detaljer

Det store Octa Net giver enhver legeplads sjov "Bouncy"-klatring. Den bevægende rute op til toppen er en fantastisk udfordring.
Detaljer

Det gigantiske Octa Net tilføjer højde, tæthed og timer af sjov klatring for store grupper af brugere. Klatringen op til den 8,7 meter mast, udfordrer de fleste børn og voksne.
Detaljer

Den spektakulære ramme indeholder bevægende reb-kuber til klatring for de yngste brugere.
Detaljer

Den spektakulære ramme indeholder tæt byggede reb-kuber som giver bevægende klatring for de yngste brugere.
Detaljer

De tredimensionelle klatrenet er synlige fra lang afstand, og har en stor tiltrækningskraft på børn i alle aldre. Rebbene er konstrueret med en blød overflade og med indbygget stålkerne. Samlinger i aluminium og "S"-kroge i rustfrit stål sikrer rebkonstruktioner i enestående kvalitet.
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent