Overvågede områder til småbørnsleg


KOMPANs nye legepladsdesigns er indbegrebet af leg og læring. Med to temaer i hvert legeredskab, er redskaberne inspirerende og multifunktionelle, og udvikler samtidigt i høj grad børnenes kognitive evner.


Legestol

MSV201
Den sjove legestole, der fås i rød, grøn og gul, er formet så de passer sammen som brikker i et puslespil. Desuden kan de tages igennem alle åbninger i legeenhederne fra produktserien "overvågede områder til småbørn". Stolene kan benyttes af både børn og voksne.
Detaljer

Måtte

MSV202
En helt klassisk måtte. Super anvendelig og flot.
Detaljer

Hjem og Have er en attraktiv og tidsløs legeenhed. Den består af letgenkendelige elementer for småbørn, såsom dørklokke, et flag der kan hejses op og ned, en postkasse, et grønt kighul, et rør, et spejl og en flytbar potte. En legebog med understøttende lege, udviklet af KOMPAN Play Institute, kan...
Detaljer

Service og Værksted er en attraktiv og tidsløs legeenhed. Service-delen indeholder bl.a. et måleinstrument til at tjekke om dækkene er OK, en ringeklokke for service og ikke mindst en benzinslange. Værksteds-delen indeholder bl.a. et rat og tandhjul. En legebog med understøttende lege, udviklet af...
Detaljer

Butik og Køkken er en attraktiv og tidsløs legeenhed. Butik-delen indeholder bl.a. en skranke, et transportbånd til varer, en kontakt, en mikrofon, en kasse til penge og et blåt rør til byttepenge. En legebog med understøttende lege, udviklet af KOMPAN Play Institute, kan bestilles.
Detaljer

Drivhus og Blomsterhandler er en attraktiv og tidsløs legeenhed. Legeenheden har bl.a. blomster og fugle. Børnene kan for alvor lege i og med naturen, hvor de kan få lov til at plante blomster. En legebog med understøttende lege, udviklet af KOMPAN Play Institute, kan bestilles.
Detaljer

Den lave rampe er en simpel og god legeenhed, hvor man kan klatre, kravle, rutsje eller ligge på. Der er masser af muligheder for de små, hvor de samtidig kan træne deres krydskoordination og balance. En legebog med understøttende lege, udviklet af KOMPAN Play Institute, kan bestilles.
Detaljer

Den stejle rampe er en simpel og god legeenhed, hvor man kan klatre, kravle, rutsje eller ligge på. Der er masser af muligheder for de små, hvor de samtidig kan træne deres krydskoordination og balance. En legebog med understøttende lege, udviklet af KOMPAN Play Institute, kan bestilles.
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent