Klatrestruktur og net


Alle børn elsker udfordringen i at klatre og bestige en forhindring. For større børn er det en oplagt mulighed for, at vise sig overfor kammeraterne og styrke det tilhørsforhold som er så vigtigt for teenagers. KOMPANs klatreanlæg har også små steder, hvor børnene kan sidde og snakke sammen eller bare slappe af.


Mountaineer tilbyder sjove og udfordrende klatreaktiviteter for en bred aldersgruppe og den transparente konstruktion sikrer god kontakt mellem de legende børn.
Detaljer

Klatretræet passer til små såvel som store legepladser. Den utraditionelle konstruktion med bøjede blå rør som er monteret forskudt hele vejen op, gør klatreturen til en overkommelig opgave. De yderste stænger giver børnene mulighed for at svinge sig, klatre eller rutsje ned og lande sikkert på...
Detaljer

Klatrerummet er en kombination af mange legeaktiviteter. Kernen i legeredskabet består af stiger med blå metalrør og derfra udspringer et væld af aktiviteter. På den ene side kan man f.eks. hænge på hovedet i kolbøttestangen, mens man på den modsatte side kan lave gymnastik i ringene. Hver enkelt...
Detaljer

Klatreplatformen virker næsten levende og de skæve vinkler indbyder til masser af sjov. Uanset om man er nybegynder på legepladsen eller blot ønsker et sted at hænge ud og snakke, så er dette legeredskab spændende. Her findes klatrereb hvor man kan lege Tarzan, stiger, net såvel som...
Detaljer

Klatrevæggen kan betegnes som et lille Mount Everest og børn bliver aldrig trætte af at bestige det. På den nordlige side møder man en stejl klatrevæg, som det kun er muligt at passere ved hjælp af det fastmonterede reb. Sydsiden kan passeres trin for trin ved hjælp af de blå håndtag og når den...
Detaljer

Amazon er et udfordrende klatreanlæg med en stor rørrutsjebane. Der er masser af muligheder for leg, både på platformene og nedenunder. Anlægget understøtter børns behov for at udvikle deres adræthed, balancesans og koordinationsevne.
Detaljer

En super lækker legeenhed, som har et væld af muligheder. Børnene kan klatre op på toppen af platformen ved brug af klatrenettet, rebstigen eller klatrevæggen. Fra toppen kan de bruge den altid populære rutsjebanen til at komme ned igen.
Detaljer

Forskellige udfordrende klatrekonstruktioner fører op til anlæggets platform, f.eks. en anderledes klatrevæg med sjov kighuller. Fra platformen kan man tage rutsjebanen ned igen og måske prøve hængekøjen nedenunder.
Detaljer

Rummet under dette klatreanlæg er udnyttet til sjove legeaktiviteter for de mindre børn. Man kommer op til platformen og rutsjebanen via den buede klatrestige eller de store klatrehåndtag.
Detaljer

Dette klatreanlæg tilbyder varierede legeaktiviteter i form af klatrenet, stige, rutsjebane og manipulative legeelementer til de mindre børn.
Detaljer

Med platforme i to forskellige højder samt et stort klatrenet, har Observer plads til mange legende børn. Den øverste platform er udstyret med et ror, så under rolleleg kan legeanlægget forvandles til et skib.
Detaljer

Niagara er et klatreanlæg med mange udfordrende og varierede legeaktiviteter. I stedet for en traditionel rutsjebane er anlægget udstyret med rutsjegelændere, som især appellerer til de større børn.
Detaljer

Pyramiden er et ideelt mødested - et særligt sted langt væk fra omgivelserne. Når man sidder i toppen af Pyramiden kan man se rigtig langt væk og har det fulde overblik over legepladsen. Nettet i bunden fungerer som en hængekøje, hvor to eller tre børn kan sidde og snakke sammen. Og hvis der er...
Detaljer

Pyramiden er et ideelt mødested - et særligt sted langt væk fra omgivelserne. Når man sidder i toppen af Pyramiden kan man se rigtig langt væk og har det fulde overblik over legepladsen. Den høje rutsjebane sørger for en spændende tur ned fra tårnet.
Detaljer

Noget, der altid har været populært på legepladsen, er at klatre højt op, og CITYLIFE-klatrestativet giver rig mulighed for netop klatring. Der er flere måder at klatre op på: klatrenet med skiftende mønster, klatrepæle og en stige. Klatrearbejdet op til toppen belønnes med spændende udfordringer...
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent