Klatrestruktur og net


Klatrestrukturer og klatrenet

Vores klatretårne og klatrestativer giver børnene mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Derudover styrker klatreaktiviteterne de fysiske kompetencer.

Vores klatrestrukturer kan kombineres så de danner et længere klatreanlæg eller en forhindringsbane. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”.


Ocean Arch

COR82500

Oplev glæden ved havet i denne vilde Arch med maritimt tema. Her kan fantasien sættes i gang, mens der leges i højden og på bølgens blå top. 

Ocean Arch er det ideele valg til en sjov og spændende leg til steder med begrænset plads.

Detaljer

Pyramidenettet er et større klatrenet, som appellerer til en bred aldersgruppe. Det er samtidigt et oplagt mødested på legepladsen, hvor man kan snakke med vennerne.

Detaljer

Børn elsker at balancere og balancebommen giver mulighed for, at konkurrere med sig selv eller vennerne. Denne balancebom er ekstra udfordrende idet der er forskel på rebene og dermed også måden hvorpå man skal balancere.
Detaljer

Snurrenettet er en kombination af et klatrenet og en karrusel, idet nettet kan drejes rundt om stolpen. Det er samtidigt et oplagt mødested på legepladsen.
Detaljer

Klatrenettet har en sjov konstruktion som udfordrer børnenes motorik og koordinationsevne. Det farvestrålende net passer perfekt sammen med mange af KOMPANs legredskaber.
Detaljer

Hængekøjen er perfekt til en afslappende hyggestund. Der er plads til at to børn kan bruge den sammen.
Detaljer

Climbing is an excellent activity for releasing excess energy and stress. Climbing equipment is well suited for both school and public playgrounds. Our equipment also provides perfect meeting places for children, develops body awareness, provides levelled play challenges and varied play activities. 

Detaljer

Dette legeredskab er ideelt som en del af en forhindringsbane, men vil også være populært på en legeplads. Træning med armgang er god træning for muskulaturen i overkroppen og for større børn er det en oplagt mulighed for at vise sig for vennerne.
Detaljer

Det dobbelte klatrestativ opfordrer til konkurrence om at nå først igennem stativet. Det vil også være et populært samlingssted på legepladsen, da der er plads til flere børn kan mødes og ”hænge ud”.
Detaljer

Trippel klatrestativ tilbyder masser af udfordrende klatreaktiviteter, som fx klatrevægge, forskellige typer armgang og klatrestiger. Der er plads til mange legende børn på én gang.
Detaljer

Noget, der altid har været populært på legepladsen, er at klatre højt op, og CITYLIFE-klatrestativet giver rig mulighed for netop klatring. Der er flere måder at klatre op på: klatrenet med skiftende mønster, klatrepæle og en stige. Klatrearbejdet op til toppen belønnes med spændende udfordringer...
Detaljer

Amazon er et udfordrende klatreanlæg med en stor rørrutsjebane. Der er masser af muligheder for leg, både på platformene og nedenunder. Anlægget understøtter børns behov for at udvikle deres adræthed, balancesans og koordinationsevne.
Detaljer

En super lækker legeenhed, som har et væld af muligheder. Børnene kan klatre op på toppen af platformen ved brug af klatrenettet, rebstigen eller klatrevæggen. Fra toppen kan de bruge den altid populære rutsjebanen til at komme ned igen.
Detaljer

Forskellige udfordrende klatrekonstruktioner fører op til anlæggets platform, f.eks. en anderledes klatrevæg med sjov kighuller. Fra platformen kan man tage rutsjebanen ned igen og måske prøve hængekøjen nedenunder.
Detaljer

Rummet under dette klatreanlæg er udnyttet til sjove legeaktiviteter for de mindre børn. Man kommer op til platformen og rutsjebanen via den buede klatrestige eller de store klatrehåndtag.
Detaljer