Legehuse


Legehuse er ideelle til tema- og rolleleg. Rolleleg er en meget vigtig del af børns udvikling. Gennem rolleleg forbedrer børn deres sociale færdigheder, fantasi, tolerance og samarbejdsevner.


Dette legehus er ideelt til rollelege. Her kan børnene bruge den sjove megafon eller kikkerten.
Detaljer

Dette trælegehus er især ideelt til til rollelege, hvor man kan lege, at det er et skip på det åbne hav. Legehuset udvikler børnenes fantasi og opfindsomhed, og styrker deres sociale samt kognitive kompetencer.
Detaljer

Dette legehus passer perfekt til naturen. Herinde kan børnene lege alskens lege eller sidde i læ, hvis det skulle begynde at regne.
Detaljer

Denne legehytte kan tilgås enten via trappen eller ved at balancere rundt på stubbene. Fra platformen kan man tage rutsjebanen ned igen. Denne opsætning er ideel til at udvikle børnenes balanceevner.
Detaljer

Inde i huset er der hjørnebænke og en lille disk.

Detaljer

Hævet legehus. Børn kan komme ind i huset ad trappen eller den vinklede rampe.
Detaljer

Legehus med bænke og borde. Udendørs veranda med vinklet bjergbestigning og med rutsjebane.
Detaljer

Et legehus med organisk tag, sandaktiviteter og legedisk.
Detaljer

Hævet legehus med organisk tag. Adgang til huset ad trappen eller den vinklede rampe.
Detaljer

Troldmandens skjulested er en hytte med et udendørs bord. Man kommer op til hytten ved at bruge den handicapvenlige trappe. Inde i hytten er der også et bord med siddepladser. Uden for hytten kan man tage den sjove dobbelt rutsjebane ned.

Detaljer

I dette legehus er alt hvad der skal være af bænke, borde og hylder. En hjørnebænk på verandaen giver endda plads til at også en voksen kan være med i legen. En forskudt bue på husets yderside tilføjer en ekstra dimension til legen.

Detaljer

Dette lille legehus opfordrer børn til at udvikle sig fysisk, kognitivt og socialt. Panelet med sandskovle består af to flytbare skovle der kan fyldes op og bevæge sig langs spor, hvilket lærer børnene om tyngdekraften samt årsag og virkning. Port vinduet hjælper småbørnene med at udvikle deres...
Detaljer

Udover det genkendelige hjemme-tema struktur indeholder dette legehus fire ekstra aktiviteter, der virkelig øger legeværdien. Kørepanelet er udstyret med et rat der skaber dramatisk leg og port vinduet vil få børnene til at interagere, mens kravle-igennem panelet opfordrer børnene til at kravle og...
Detaljer

Ud over den genkendelige hjemme-tema opbygning, tilbyder dette legehus fire ekstra aktiviteter. Kørepanelet fremmer dramatisk leg og den nummererede gearstang vil hjælpe med den tidlige talforståelse. Et port vindue er det perfekte panel til at kigge igennem, mens ”kravle-igennem” panelet med...
Detaljer

Med sine sjove og udfordrende panelaktiviteter er dette legehus meget mere end bare det genkendelige hjemme-tema. Det bliver leveret med gulv, hvilket skaber en fysisk forhindring før man kan bruge panelerne. Vindue panelet får børnene til at interagere. Butiksdisken skaber en sjov og sanselig...
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent