Mødesteder


Enhver legeplads kan fungere som et mødested, hvor man kan slappe af og mødes til en snak.KOMPAN mødesteder er designet til socialt samvær og afslapning i skyggen. Disse mødesteder kan opstilles i forbindelse med legepladser, multibaner eller for sig selv.


Hængekøjerne tilbyder et mødested, som kan tilpasses alt efter situationen. Man kan tage sig et hvil i hængekøjerne, som kan skubbes sammen eller fra hinanden. Man kan også sidde på sæderne, der kan placeres forskellige steder på stængerne.
Detaljer

Dette mødested giver børn og voksne mulighed for at tage sig et hvil. Mødestedet imødekommer alle brugere - uanset alder og evner.
Detaljer

Dette mødested giver børn og voksne mulighed for at tage sig et hvil - hvad enten man vil sidde med eller uden ryglæn og overdækning. Mødestedet imødekommer alle brugere - uanset alder og evner.
Detaljer

Dette mødested giver børn og voksne mulighed for at tage sig et hvil eller interagere med andre. Man kan enten lægge sig på de flytbare hængekøjer, som kan skubbes sammen eller fra hinanden. Man kan også sætte sig på en af bænkene. Mødestedet imødekommer alle brugere - uanset alder og evner.
Detaljer

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent