Sand- og Vandleg


Sandkasser, legeborde og meget mere

Sand og vand er to elementer som kan beskæftige børn i timevis – både hver for sig, og når det blandes. Især kombinationen af sand og vand giver børnene uanede muligheder for at bruge deres fantasi og kreativitet til at bygge alt fra flotte sandslotte til sandkager. 

Under denne kategori finder du både sandkasser, legeborde og adskillige legepladskonstruktioner fokuseret på sand- og vandleg.


Sandkasse

BASIC550
Især for mindre børn er sandkassen et essentielt sted på legepladsen. Her kan de eksperimentere med sandet, bygge sandslotte og udforme kreative landskaber.
Detaljer

Themsen

ELE400101
Themsen er designet med henblik på, at inspirere børn til at udforske mulighederne med sand og vand. En sandskovl og et sandhjul understøtter legen ved at tilbyde forskellige muligheder for at transportere sand og andet materiale. Der kan stå børn på begge sider af bordene, så det er nemt at...
Detaljer

Ingen børn kan modstå at lege med sand. At lege med sand appellerer naturligt til deres lyst til at være kreative og eksperimenterende. Sandkassen med 4 moduler har et klassisk design, som passer ind på enhver type legeplads.
Detaljer

Ingen børn kan modstå at lege med sand. At lege med sand appellerer naturligt til deres lyst til at være kreative og eksperimenterende. Sandkassen med 8 moduler har et klassisk design, som passer ind på enhver type legeplads.
Detaljer

Ingen børn kan modstå at lege med sand. At lege med sand appellerer naturligt til deres lyst til at være kreative og eksperimenterende. Sandkassen med låg er velegnet hvis du ønsker at kunne lukke sandkassen når den ikke er i brug, fx for at forhindre besøg af katte og andre ubudne gæster.
Detaljer

Net der passer til Sandkasse 4, hvis man ikke ønsker besøg af katte når sandkassen ikke er i brug.
Detaljer

Net der passer til Sandkasse 8, hvis man ikke ønsker besøg af katte når sandkassen ikke er i brug.
Detaljer

Hvem har sagt at sandkasser altid skal være firkantede? Denne KOMPAN-sandkasse er både original og indbydende med mange hjørner og god plads på bænkene - til at sidde på, at balancere på eller at bage sandkager på.
Detaljer

Dette bord er et helt lille aktivitetscenter hvor man kan lege med sand gennem de forskellige størrelser af huller. Den øverste blå plade har tragt, en lille skål og si, og den nederste røde plade kan drejes.
Detaljer

Sandværket udstråler livsglæde på lang afstand. En smuk skulptur i glade farver som børnene slet ikke kan lade være med at undersøge. Men sandværket har også 'indre værdier' som er tiltrækkende. Her kan børnene lege med sand i forskellige niveauer, de kan forme det, lade det risle ned igennem...
Detaljer

Søstjernen er et lille sand- og legebord, hvis form og farve giver inspiration til børnenes fantasi. Her er god plads til at forme de herligste sandkager.

Detaljer

Det buede, blå tag over Havfruehuset kan ses på lang afstand som en invitation til alle børn: Kom og vær med - her har vi det sjovt med vandleg! Et let tryk på vandhanen på søjlen er nok til at starte legen - så sprudler vandet ned i det røde drejekar med tud og derfra ned i børnenes spande,...
Detaljer

Vandstjernen med de tre arme er en hel lille fabrik hvor der er plads til at mange børn kan lege - sammen eller hver for sig. Hver arm byder på forskellige oplevelser: en vandtransportør med drejehåndtag, et drejebord med sandsi og en tragt hvorfra vandet kan plaske ned i et vandpyt-kar.
Detaljer

Fontænen er en dekorativ vandpost. Den tilsluttes let ved hjælp af kobling og slange.
Detaljer

The Water Tap is a decorative water pump and is easily connected to the water source by way of a snap fastener and hose. The push of a button allows kids of all ages access to the water tap on this freestanding decorative fountain — without the assistance of adults.

 

Detaljer