ICON™ Interactive Play (Elektronisk)


Interaktive legeredskaber

ICON får børn og unge til at lege med en energi og et engagement, som aldrig tidligere er oplevet på en legeplads. De interaktive legeredskaber med indbyggede digitale spil appellerer i høj grad til børn og unge. ICON giver dem en unik ramme til at konkurrere, være fysisk aktive og være sammen med kammeraterne.


Nova

ICON1002
Nova er et interaktivt legeredskab og tilbyder 3 forskellige spil som udfordrer styrke, koordination og balanceevne. Man kan få masser af tid til at gå med de forskellige spil - enten alene eller sammen med andre.
Detaljer

Rocky

ICON1003
Rocky er et interaktivt legeredskab som tilbyde 3 forskellige spil. Spillene kræver alt lige fra kraftfulde motoriske udfoldelser til fine, præcise bevægelser. Hver eneste bevægelse bliver opfanget i redskabet og har indflydelse på spillet. Spillene på Rocky kan enten spilles alene eller sammen.
Detaljer

Space

ICON1012
Hele kroppen bliver brugt i spil og konkurrencer på Space. Lysende lamper er fordelt strategisk på hele anlægget og venter bare på at blive fanget. Hold øje med lysene og sæt konkurrencen i gang! Space har fire forskellige spil og helt op til 7 spillere eller hold kan spille samtidig.
Detaljer

Swirl

ICON1014
Rotationerne sætter gang i spillene på Swirl. Find præcis det tempo som tænder lyset i lamperne og start så jagten på at fange de forskellige farver. Swirl har tre forskellige spil og tre spillere eller hold kan spille samtidig.
Detaljer