Legepladsudstyr


Legepladsudstyr og legeredskaber til store og små legepladser!

Lige fra legehuse og legetårne, til gyngestativer og sandkasser – her finder du udendørs legeredskaber til legepladsen!

En legeplads er meget mere end bare en plads, hvor man leger på forskellige legepladsredskaber. En legeplads er et samlingssted for mennesker på tværs af alder, køn og kultur. Det er her, man mødes, udvikler sig og leger sammen. Hvis man er heldig, bliver fremmede til legekammerater, og legekammerater bliver til gode venner. På legepladsen forsvinder hverdagens bekymringer, og i stedet opstår spontan glæde og stolthed over sine bedrifter.

KOMPAN er en legepladsleverandør der stræber efter at lave det mest kreative og udviklende legepladsudstyr, hvor det er muligt for alle at være med. Leg handler om at slippe fantasien og kreativiteten løs. Igennem leg lærer man og udvikler sig, og legepladsen er derfor et perfekt sted at lege, lære og bevæge sig. KOMPANs legepladser opfordrer alle børn til at lege sig til fysisk og social udvikling og læring.

Vi leverer legepladser til institutioner, skoler, boligforeninger, kommuner, parker og byrum, forlystelsesparker... listen er lang.

KOMPANs udstyr til legepladser er testet og godkendt i henhold til gældende sikkerhedsstandarder. Vi producerer og leverer legeredskaber til offentlige og private legepladser.


En legeplads er et helt uvurderligt mødested i skolegården, daginstitutionen eller lokalområdet. Og om du skal bruge en enkelt vippe, en karrusel, et gyngestativ eller en hel legeplads, så sikrer KOMPAN, at børnenes leg vil være i topklasse. Vi udvikler vores legepladser med forskellige elementer, som vi ved, at børn elsker. Spændingen ved fart, højder, rummet og vigtigheden ved fællesskab – alt er tænkt ind i vores løsninger. Vi ønsker at skabe en WOW-effekt, der giver børnene lyst til at blive på legepladsen og udvikle sig igennem mental og fysisk leg. Derfor udvikler vi også vores løsninger i samarbejde med vores brugere. Desuden er egenskaber som kvalitet, holdbarhed, høj sikkerhed og fleksibilitet topprioriteter hos KOMPAN. Og det sørger vi for kan ses, føles og mærkes på hver eneste legeplads.

Herunder finder du de forskellige kategorier af legepladsudstyr, som forhåbentlig kan give dig idéer og inspiration til dit næste legepladsprojekt. Vi står selvfølgelig klar til at dele ud af vores erfaringer eller til at designe en legeplads præcis efter jeres behov. 


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.