Legepladsudstyr


Lige fra legehuse og legetårne, til gyngestativer og sandkasser – her finder du alt til legepladsen!

Leg er en fantastisk aktivitet som tager udgangspunkt i fantasi, kreativitet, og indbyder til bevægelse, social udvikling og læring. Legepladsen er et oplagt sted at lege, lære og bevæge sig, og det er et uvurderligt mødested i skolegården, daginstitutionen eller lokalområdet. Om du skal bruge en enkelt vippe eller en hel legeplads, sikrer KOMPAN at børnenes leg er i topklasse samt det æstetiske lyser legepladsen op som en aktiv og spændende del af området.

Egenskaber, såsom kvalitet, holdbarhed, høj sikkerhed, og fleksibilitet, er vigtige hos KOMPAN. Vi sørger for, at det kan føles og mærkes på hver eneste legeplads.

Herunder finder du de forskellige kategorier af legeredskaber, som forhåbentlig kan give dig ideer og inspiration til dit næste legepladsprojekt. Vi står selvfølgelig også klar til at dele ud af vores erfaringer eller til at designe en legeplads præcis til jeres behov.

Alle Produkter


KOMPAN har en lang tradition for at designe legepladser ud fra forskning og den nyeste viden. Dermed kan vi sikre vores produkter skaber optimale rammer for god leg og læring. KOMPAN Play Institutes forskning viser, at leg er den bedste måde at støtte op om en frivillig, intens fysisk aktivitet for børn. Forskning viser også, at fri adgang til velindrettede legeområder i børnehaver, lavet specifikt til de 3-6 årige, øger fysisk aktivitet hos børnene med 33% sammenlignet med børnene som ikke har adgang til dette. 

En velindrettet legeplads giver gladere, sundere og mere aktive børn og et lokalområde man kan være stolt af. Vi har hos KOMPAN 45 års erfaring med at give vores kunder den bedste løsning. 

Med et stærkt fokus på høj kvalitet sikrer en legeplads fra KOMPAN en investering der er med til at give glæde for alle dine brugere langt ude i fremtiden.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent