COROCORD™ Klatrenet og Parkour


Klatrenet af enhver slags

COROCORDTM klatrenets unikke design giver mange forskellige designmuligheder herunder mulighed for kundetilpassede løsninger. Disse rebstrukturer er meget populære og fantastiske på legepladsen. De har en enorm tiltrækningskraft og skaber i den grad en WOW-effekt hos børn og voksne!

Sky Play er en komplet legeplads i én struktur. Det er en unik legekonstruktion, hvor første del af ruten går igennem et imponerende klatrenet, der fører op til himmelhulen. Det tredimensionelle univers har utallige sjove legemuligheder og kan begejstre børn i timevis, mens de slipper kreativiteten løs og udvikler fysiske færdigheder sammen med andre børn.

Legetårne får dig højt over jorden. Forskellige netredskaber sørger for, at det sjove starter allerede på vej mod toppen. Lille Kontiki belønner dig med en fantastisk udsigt og en rutsjetur i høj fart fra 2-3 meters højde. Legetårnskonstruktionerne når endnu højere op: Et tredimensionelt system af flade net og en lodret klatretunnel skaber rammerne om en sikker og spændende klatretur.

Loops er markant blikfang med deres klare farver, som danner et flow gennem landskabet, parken eller byen. De fås i forskellige former og størrelser som for eksempel Frisbee, Python eller Anemone. Konstruktionen lokker med mange timers udfordrende rutsjeture, klatren, balancetræning, kravlen, hop og armgang.

Dynamics leger med tyngdekraften og centrifugalkraften. Børn er ellevilde med at hoppe på hængebroen, glide på rutsjebanen eller tage en snurretur på twisteren.

Domes & Arches er klatrenet i et rundt design. De udspændte net mellem store stålbuer giver en unik kombination af alsidige legeaktiviteter på et lille areal.


Spacenet er de meget populære klatrenet også kendt som pyramidenet. De store netstrukturer tiltrækker både voksne og børn og findes i et hav af udgaver, som også kan tilpasses og skræddersys efter individuelle behov.

Agilitynet er forhindringsbaner i reb. Klatrenet for småbørn er rebkonstruktioner specielt udviklet til børn i 3-6 års alderen. Legebroer er broer i forskellige rebkonstruktioner. Netscapes er klatrenet i fantasifulde konstruktioner for børn i alle aldre. Netrammer er reblegeredskaber, der gør det muligt at skræddersy legeredskaberne med membraner, temaer og farver.

Se vores forskellige produktkategorier inden for klatrenet her på siden.


Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.